Regioni arhiva vesti 21.06.2016

Dani višanja u Lipovici

Jug press 21.06.2016
LESKOVAC U selu Lipovica danas je održana već tradicionalna manifestacija ”Dani višnje -Lipovica 2016”. Manifestaciju organizuje Agencije za lokalni ekonomski razvoj(ALER). Direktor ALER-a Bojan Tojaga rekao je da se ta agencija, izmejdu ostalog… »

Preminuo nekadašnji rektor Momčilo Dimitrijević

Južne vesti 21.06.2016
Niš Nekadašnji rektor Univerziteta u Nišu i dekan Pravnog fakulteta Momčilo Dimitrijević preminuo je juče u 97. godini života. Ovaj redovni profesor u penziji rođen je 1920. u Vinkovcima, Gimnaziju završio u Nišu, na Pravnom fakultetu u Beogradu… »

Pse dovoze u čoporima

Večernje novosti 21.06.2016
Zbog neodgovornih vlasnika na ulicama Novog Sada sve više lutalica, čak i iz drugih gradova. U naselje Bocke kombijem doneto i na ulicu pušteno sedam pasa. NA ulicama Novog Sada i prigradskih naselja boravi oko 3.000 napuštenih pasa, ali je veliki… »

FOTO // OVO JE NAJSTARIJA FOTOGRAFIJA NOVOG PAZARA STARA 118 godina!

Sandžak haber 21.06.2016
FOTOGRAFIJA Novog Pazara iz 19. vijeka pronašao je Damir Gruda. Fotografija je iz 1899. godine tj. stara je 118. godina ujedno najstarija fotografija Novog Pazara. Zabiljezio je britanski baron Noel Edward Buxton, kasnije britanski ministar poljoprivrede… »

FOTO / Prijepoljac poginuo u saobraćajnoj nesreći

Sandžak haber 21.06.2016
U Teškom udesu, koji se u ponedeljak oko 18 časova dogodio na magistralnom putu u Ovčar Banji, jedan muškarac je poginuo, dok su trojica povrijeđena. Do nesreće je došlo prilikom sudara dva automobila, autobusa i kamiona na izlazu iz Ovčar Banje… »

NEKADA SE PO KUPOVINU AUTA IŠLO U PRIŠTINU, NAKON TOGA U NOVI PAZAR! A sada se gasi auto pijaca u Pazaru

Sandžak haber 21.06.2016
U Novom Pazaru auto pijaca je pred potpunim gašenjem. Tome su doprineli brojni portali za prodaju automobila ali i auto placevi. U Srbiji se na jedan novi proda oko pet polovnih automobila. Prošle godine je prodato oko 22.000 novih, a uvezeno više od… »

Počela sezona kupanja! Ponovo radi gradski bazen

Sandžak haber 21.06.2016
Sve je spremno za početak sezone kupanja na gradskom bazenu, koja ove godine, zbog loših vremenskih uslova, počinje nešto kasnije u odnosu na prošlu. Bazen će raditi u ustaljenim terminima, cena ulaznice je 150 dinara na velikom bazenu, a 100 dinara… »

Priboj: Podijeljeno 300 ramazanskih paketa

Sandžak haber 21.06.2016
Priboj – Ovogodišnje ramazanske dane, SDP Priboj obeležava od samog početka meseca posta, tradicionalnim običajima i raznovrsnim aktivnostima sa svojim članovima i sugrađanima. Podela ramazanskih paketa kao vid pomoći za najugroženije… »

Otvoreni sukob Dveri i SNS u čačku: Odbornici vređali, pretili i otuživali jedni druge za kriminal

Blic 21.06.2016
Poređenje odbornika opozicije sa stokom, međusobne optužbe za kriminal i finansijske malverzacije, salve uvreda i pretnje tužbama, obeležile su prvi dan novog saziva čačanske skupštine. Iako se smatralo da će se strasti smiriti kada Nova Srbija… »

Besplatna škola za pčelare

Politika 21.06.2016
Prokuplje – Na oglednom pčelinjaku Udruženja pčelara „Jastrebac” iz Prokuplja tokom leta biće organizovana besplatna Škola za pčelare, gde će početnici ali i oni koji se već bave ovom granom poljoprivrede moći da se upoznaju sa najnovijim… »