Regioni arhiva vesti 21.06.2016

Žugić razrešen, dvojica kandidata za naslednika

Jug press 21.06.2016
LESKOVAC-BEOGRAD Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razrešio je danas dužnosti dosadašnjeg načelnika Policijske uprave Leskovca Vladimira Žugića i tako prihvatio njegov zahtev za razrešenje, saznaje JUGpress . Žugić je zahtev za… »

Šok u Zenici: Došla da odbrani diplomski, a onda se desilo nešto što joj je promenilo život (video)

Srbija danas 21.06.2016
Taman što je devojka završila sa izlaganjem dogodilo se nešto neočekivano. Anes Oparić iz Zenice došao je prisustvuje odbrani diplomskog rada svoje devojke. Ipak, to nije bilo bilo kakvo pogaladnje diplomskog ispita. On je uspeo da, u dogovoru sa… »

Neuspeh opozicije: Makedonski parlament odbio opoziv predsednika Đorđa Ivanova

Srbija danas 21.06.2016
Makedonski parlament odbacio je danas zahtev za opoziv predsednika te zemlje Ðorđa Ivanova, koji su opozicione socijaldemokrate zatražile zbog odluke Ivanova da abolira 56 zvaničnika umešanih u aferu prisluškivanja. Rojters podseća da je odluka… »

Ko će voditi niški SNS?

Južne vesti 21.06.2016
Niš Ni posle više od godinu dana otkako je raspušten Gradski odbor SNS ne zna se ko će upravljati tom partijom u Nišu. Kao mogući kandidat se pominje čak i vlasnik TV Kopernikus Zvezdan Milovanović. Kada bi u kladionicama postojala mogućnost… »

Etno-selo pod Ravnom gorom spremno za goste

Politika 21.06.2016
Turistima u Koštunićima dostupna i zbirka eksponata iz 76 zemalja sveta, u kojoj su i pokloni S. Huseina, Gadafija i Putina. Koštunići – Na veštačkom jezeru u Turističko-rekreacionom centru „Momčilo Čeković” u Koštunićima, etno-selu pod… »

Uručene diplome maturantima bilingvalnog odeljenja Gimnazije

Pirotske vesti 21.06.2016
Prvoj generaciji maturanata dvojezičnog odeljenja pirotske Gimnazije danas su uručene diplome o završenom srednjoškolskom obrazovanju. Prve diplome bilingvalnog odeljenja Gimnazije steklo je oko 30 učenika. Oni su pohađali nastavu na srpskom i… »

Promene u Nišu: Bulatović gradonačelnik, Perišić direktor Kliničkog centra

Blic 21.06.2016
Darko Bulatović biće novi gradonačelnik Niša, potvrdio je za "Blic" izvor iz SNS-a. Kako dalje saznajemo Zoran Perišić biće novi direktor Kliničkog centra, dok će dobro proći i aktuelni većnik za komunalne delatnosti Miloš Banđur, jer mu se… »

EKSKLUZIVNO Vladimr Žugić nije više načelnik PU Leskovac

Jugmedia 21.06.2016
LESKOVAC – Dipliomirani pravnik Vladimir Žugić (46) iz Leskovca nije više načelnik Policijske uprave u Leskovcu jer je ministar policije danas prihvatio njegov zahtev za razrešenje, saznaje Jugmedia. Žugić je, prema našim saznanjima, podneo… »

Direktor Gimnazije u Pirotu dobio Orden akademske palme u rangu viteza Francuske

Blic 21.06.2016
Direktor pirotske Gimnazije Bratislav Krstić dobio je Orden Akademske palme u rangu viteza Ministarstva prosvete Francuske. Njemu i profesoru Medicinskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Pavlu Kovačeviću, ambasadorka Francuske u Beogradu Kristin… »

Tkačka kolonija na Staroj planini

Pirotske vesti 21.06.2016
Prva nacionalna tkačka kolonija počela je danas i trajaće do 23. juna. Kolonija se održava u hotelu “Stara” na Planinarskom domu. Cilj kolonije je očuvanje i promocija staparskog i pirotskog ćilimarstva, kao i animiranje lokalne zajednice i… »