Regioni arhiva vesti 21.06.2016

Nema novca za napuštene životinje

Glas Zapadne Srbije 21.06.2016
Užice - Iako je pre nekoliko godina počeo da se rešava problem pasa lutalica, čiji broj se stalno uvećava, Užice još uvek nema azil za napuštene životinje. U bužetu, kažu čelnici gradske vlasti, nema dovoljno novca, pa će problem pokušati da… »

Pančevački umetnici u Kragujevcu

Ritam grada Kg 21.06.2016
Narodni muzej Kragujevac organizuje izložbu radova na papiru autora Nade Denić i Milana Jakšića, akademskih umetnika iz Pančeva, večeras od 19 sati, na spratu Konaka kneza Mihaila. U pitanju su umetnici poznati po svom angažmanu u različitim… »

Besplatne svirke Cukića, Loknera, Novembra…

Ritam grada Kg 21.06.2016
Besplatnim svirkama na tri lokacije u Kragujevcu , povodom Svetskog dana muzike, danas će biti najavljen „Arsenal Fest 06“, uz nastupe pop muzičara Dejana Cukića, klavijaturiste Saše Loknera, pankera Novembra i brojnih drugih izvođača. Na Forest… »

FOTO / Prijepoljac poginuo u saobraćajnoj nesreći

Sandžak haber 21.06.2016
U Teškom udesu, koji se u ponedeljak oko 18 časova dogodio na magistralnom putu u Ovčar Banji, jedan muškarac je poginuo, dok su trojica povrijeđena. Do nesreće je došlo prilikom sudara dva automobila, autobusa i kamiona na izlazu iz Ovčar Banje… »

Preparat budućnosti ,,Bio-stimulans“ će se proizvoditi u Pranjanima

Glas Zapadne Srbije 21.06.2016
Gornji Milanovac, Čačak - Čačansko preduzeće "Ivjest" pokrenuće proizvodnju ,,Bio stimulansa“ preparata koji je u poljoprivredi zapadnih zemalja ušao u upotrebu pre nekoliko godina i postigao izvanredne rezultate, a koji je u Srbiji registrovan… »

Skupštinski rialiti: Kokoške, pilići i ćurani

OK radio 21.06.2016
Vranje - Konstitutivnu sednicu hanskog parlamenta obeležila je nesvakidašnja metaforična rasprava unutar SNS-a, i to za govornicom, prilikom diskusije o predlogu za izbor novog predsednika Skupštine. Goran Mladenović, predsednik hanskih naprednjaka i… »

Matematika, nerešiv problem

OK radio 21.06.2016
Najveći problem prilikom polaganja testova za upis u srednje škole osnovcima u Vranju, a i u čitavom okrugu, bila je matematika, pokazuju zvanični statistički podaci. Osnovci u Vranju najbolje su rešili test iz srpskog ili maternjeg jezika, sa… »

Todorović preuzeo dužnost gradonačelnika od Ilića

Glas Zapadne Srbije 21.06.2016
Čačak - Novi gradonačelnik Čačka Milun Todorović, preuzeo je jutros dužnost od dosadašnjeg gradonačelnika Vojislava Ilića. Ilić je prilikom primopredaje dužnosti rekao da je siguran da će Todorović, koga dugo poznaje, biti uspešniji nego… »

Održane Sportske igre mladih

RT Kragujevac 21.06.2016
Sportske igre mladih, najmasovnija sportska manifestacija na Balkanu, održane su danas u Kragujevcu. Na takmičenju, koje se tokom godine održava u više gradova Srbije, učestvovalo je oko 500 kragujevačkih mališana. Igre mladih održane su u… »

Baba krenula da kolje socijalnu radnicu: U poslednji čas sprečeno krvoproliće u Kikindi!

Kurir 21.06.2016
KIKINDA - Vulgarni verbalni napadi, pretnje, ali i fizički nasrtaji pesnicama pa i hladnim oružjem na zaposlene u kikindskom Centru za socijalni rad, postali su, maltene, svakodnevica tima ljudi koji brine o tuđim, najščešće, tužnim ljudskim… »