Regioni arhiva vesti 21.06.2016

Grad opustošio useve u Banatu

Politika 21.06.2016
Klasovi rasporeni, zrno izbijeno i prosuto, i neće moći biti pokupljeno, kažu u Institutu „Tamiš” u Pančevu. – U Mokrinu šteta na poljima preko milion evra. Pančevo – Nezapamćeno, gotovo kataklizmično nevreme, sa gradom veličine… »

Istorijski arhiv Toplice dobija zvanični sajt

Politika 21.06.2016
Prokuplje – Kako bi omogućili svim zainteresovanim licima da lakše dođu do dokumenata i arhivske građe koja se čuva u Istorijskom arhivu „Toplica” u Prokuplju, tokom nedelje biće otvoren zvaničan sajt, tako da će pretraga arhivske građe… »

MMF: Srbiji na raspolaganju još 147 miliona evra

RT Kragujevac 21.06.2016
Šef misije MMF-a za Srbiju Džejms Ruf saopštio je danas da će okončanjem četvrte i pete revizije stand-by aranžmana iz predostrožnosti, Srbija imati na raspolaganju dodatnih oko 147 miliona evra, ali da je vlada najavila da ne namerava da povlači… »

SNS: i SPS podelili fotelje u Užicu: U vlast sa njima ulaze ili DSS ili radikali

Blic 21.06.2016
Uoči sutrašnje sednice Skupštine grada, na kojoj će biti izabrana vlast, jedina nepoznanica je da li će koalicioni partner SNS i SPS biti SRS sa svoja četiri ili DSS sa dva odbornika. Tu dilemu, kaže sagovornik „Blica“ upućen u pregovore, vrh… »

Nagrađeni učenici generacije

Pirotske vesti 21.06.2016
Na kraju školske godine gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, organizovao je prijem za učenike generacije pirotskih osnovnih i srednjih škola. Ručnim časovnicima nagrađeno je jedanaestoro najuspešnijih učenika. Uspeh u radu i daljem školovanju… »

Opština Bajrampaša organizovala iftar u Gusinju

Sandžak haber 21.06.2016
Opština Bajrampaša iz Turske organizovala je iftar u Gusinju. Ovo je već tradicionalan događaj u državama Balkana, a ovom iftaru prisustvovali su ugledni Gusinjani, visoki predstavnici države Crne Gore, islamske zajednice kao i ambasador Turske u… »

Dopunjen Plan javnih nabavki za ovu godinu

Sandžak haber 21.06.2016
Na juče održanoj četvrtoj sjednici Gradskog vijeća Novog Pazara usvojen je rebalans Plana javnih nabavki za tekuću godinu, čime će biti obuhvaćeni, odnosno sanirani potezi problematični posebno u vrijeme kiša i polava. Sanacija klizišta na putu… »

Skandinavci praše u Vranju

OK radio 21.06.2016
Momci iz benda „Mud Factory“ nastavljaju da priređuju prijatna muzička iznenađenja, a ovoga puta u okviru svog „Factory festa“ u Vranje 9. jula dovode dva žestoka skandinavska benda, „Cartographs” i “Crownest”. Ove dve grupe su… »

Vasić:Dobro je da u Pirotu postoji fabrika poput “Pirotex trikoa”

Pirotske vesti 21.06.2016
Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić, prilikom posete Zaštitnoj radionici “Pirotex triko”, koja posluje u okviru Slobodne zone Pirot i u vlasništvu je države, kazao je da je veoma bitno što postoji ovakvo preduzeće koje zapošljava tridesetpet… »

Rebalansom višak prihoda se preusmerava u investicije

Pirotske vesti 21.06.2016
Danas je održana sednica Gradskog veća na kojoj su gradski većnici usvojili jednoglasno da se pred odbornike uputi predlog rebalansa budžeta, koji se radi kako bi se višak prihoda preusmerio u nove investicije, a delom i zbog promena statusa lokalne… »