Društvo arhiva vesti 29.09.2016

Muškarci koji imaju psa su privlačniji ženama

N1 Info 29.09.2016
Pažnja, pažnja za sve muškarce koji su trenutno "single". Novo istraživanje kaže da su muškarci koji imaju psa privlačniji ženama. Vaš krzneni prijatelj vam i te kako može pomoći da pronađete ženu svog života, ako je verovati najnovijem… »

Poželela je najneobičniju tortu u svojoj generaciji: Najmlađa volonterka Crvenog krsta proslavila rođendan! (foto)

Telegraf 29.09.2016
Kada sam razmišljala kako da ukrasim rođendansku tortu, odmah sam poželela znak Crvenog krsta. Dok su njenim vršnjacima idoli likovi iz crtanih filmova, desetogodišnjoj Milici Popović iz Prokuplja uzor je Crveni krst, pa nije neobično što je njena… »

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Mladenovu

RTV 29.09.2016
MLADENOVO - Zavod za transfuziju krvi Vojvodine u petak 30. septembra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Doma kulture u Mladenovu. Akcija će se realizovati u periodu od 8 do 11 časova, kaže se u najavi. U prostorijama Zavoda u… »

Pronađena bomba na niškom aerodromu

Alo 29.09.2016
Na travnjaku ispred niškog civilnog aerodroma „Konstantin Veliki“ danas je pronađena zaostala ručna bomba iz Drugog svetskog rata. Bomba je pronađena prilikom zemljanih radova na izgradnji parkinga. - Bomba je nađena na dubini od 30 centimetara… »

Suze kao lek za dušu: Koliko je plakanje zaista zdravo?

Srbija danas 29.09.2016
Teorija da plač može da deluje pozitivno na ljudsko telo je u mnogim zemljama opšteprihvaćena. Savet "Isplači se, biće ti lakše" smo čuli mnogo puta, ali malo nas se zapitalo postoji li medicinsko objašnjenje koje bi potkrepilo ovu tvrdnju. Nakon… »

Nakon rođenja su joj oduzeli bebu - evo kako je reagovala kad ju je ponovo ugledala! (video)

Srbija danas 29.09.2016
Kad mala panda plače... Ova slatka scena se dogodila u zoološkom vrtu Taipei, Kina. Panda je rodila mališana, ali zbog nekih zdravstvenih problema koje je beba imala, morali su da joj jeoduzmu. Doktori su morali brzo da reaguju kako bi spasili život… »

Vojvođanske priče: "Glas" srpski iz velikog Bečkereka

Večernje novosti 29.09.2016
Kako je pojava štampe i časopisa obogatila život u Banatu i bila značajno sredstvo u podizanju nacionalne svesti našeg naroda. VELIKI Bečkerek (sadašnji Zrenjanin), uz Vršac, Kikindu i Pančevo, u 19. veku bio je najznačajniji duhovni centar na… »

Samo ljubavi ima dovoljno

Večernje novosti 29.09.2016
"Novosti" uz pomoć donatora pomogli šestočlanoj porodici Glušac iz Česterega, koja je pre godinu dana ostala bez hranitelja, i sada preživljava teške dane. KUĆICA na glavnom šoru u Česteregu pamti i bolje dane, ali nikada nije bila ispunjena… »

Seks-skandali u Srbiji: Porno-snimci Šešeljevog telohranitelja

Kurir 29.09.2016
Ko zna kako, Panić je zaveo lepu novinarku koja je bila u emotivnoj vezi s Ćuruvijom i objavio snimke eksplicitnog seksa s njom. Javnost je za Petra Panića saznala tek u leto 1997. godine, iako je njegov lik uvek mogao da se vidi uz Vojislava… »

Jelena Đoković otvorila Školicu života u Kukujevcima

Večernje novosti 29.09.2016
Nacionalna direktorka Fondacije Novak Đoković Jelena Đoković otvorila je danas u selu Kukujevci, u opštini Šid, adaptiranu i opremljenu Školicu života, u kojoj će programe pohađati oko 50 mališana. Nacionalna direktorka Fondacije Novak… »