Društvo arhiva vesti 24.04.2017

300 Terorista napalo na 150 policajaca koju su čuvali put: Ovo je krvavi bilans borbe (video)

Pravda 24.04.2017
Maoistički pobunjenici ubili su 24 pripadnika indijskih policijskih formacija i ranili šest osoba u sukobima koji su izbili u centralnom delu Indije, saopštila je policija. Policijski oficiri navode da je u napadu učestvovalo oko 300 pobunjenika, a da… »

Američki pukovnik: Crkve na KiM bile meta ekstremista tokom Vaskrsa

Večernje novosti 24.04.2017
Komandant Multinacionalne brigade Istok u sastavu Kfor Korvin Lask, izjavio da je tokom prošlonedeljnih praznika pretila opasnost na verskim svetkovinama od strane islamskih ekstremista. ČAGLAVICA - Komandant Multinacionalne brigade Istok u sastavu… »

(Video) Sijamske bliznakinje (16) neće na operaciju, a razlog će vam slomiti srce

Kurir 24.04.2017
Sijamske bliznakinje Karmen i Lupita Andrade imaju 16 godina i žive u Meksiku, a kada su stigle na svet niko verovao da će da će poživeti više od tri dana. Sada se suočavaju sa velikim zdravstvenim problemima, ali ne žele da ih razdvoje, jer bi to… »

Licitacija za poslovni prostor na Štrandu 28. aprila

Gde investirati 24.04.2017
JKP Gradsko zelenilo iz Novog Sada oglasilo je davanje u zakup poslovnih objekata na Štrandu. U ponudi su 22 ugostiteljska objekta, i to pultovi, kiosci, uređaji za kokice i pečenjarske proizvode, kao i objekat za izvođenje zabavnog programa. Većina… »

Đorđević razgovarao sa podoficirima i vojnicima na aerodromu Batajnica

Politika 24.04.2017
Ministar odbrane Zoran Đorđević razgovarao je na aerodromu Batajnica sa podoficirima i profesionalnim vojnicima iz 204. vazduhoplovne brigade i drugih jedinica koje su bazirane na tom aerodromu – Centra za obuku RV i PVO, 3. raketne baterije Drugog… »

Hit u gornjem Milanovcu: Koleginice se posvađale oko loto dobitka od tri miliona dinara

Blic 24.04.2017
Marija Kalojević i Jovana Đorđević iz Gornjeg Milanovcu tužile su svoju sugrađanki i koleginicu Vesnu Pavlović da im nije isplatila dogovorenu sumu nakon što su sve tri dobile na instant lutriji ’’Kolo sreće’’ Državne lutrije Srbije… »

Koštaće 4,2 miliona evra: Kamioni sa mozaikom za Hram Svetog Save krenuli iz Rusije (video)

Pravda 24.04.2017
Kamioni sa mozaikom namenjenim Hramu Svetog Save na Vračaru, krenuli je iz Rusije, a nakon što za tri do pet dana dođu u Beograd, lik Hrista Spasitelja počeće da se ocrtava u kupoli najveće pravoslavne svetinje na Balkanu. U narednih 20 dana će… »

Isplata učeničkih stipendija i kredita sutra

Blic 24.04.2017
Isplata učeničkih stipendija i kredita za april mesec počinje sutra 25. aprila, saopšteno je iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Mesečni iznos učeničkih stipendija i kredita je 5.400 dinara, i za njihovu isplatu isplatu iz… »

SPS čestita SNS pobednički rezultat

Mondo 24.04.2017
Socijalistička partija Srbije čestitala je SNS pobednički rezultat na jučerašnjim lokalnim izborima i izrazila spremnost za saradnju u svim lokalnim samoupravama. Foto: AP Photo/ Darko Vojinović Kako se navodi u saopštenju, SPS zahvaljuje i… »

Vojska Srbije dobija od SAD sedam novih inžinjerijskih mašina

Blic 24.04.2017
Pripadnici inžinjerijske čete 3. brigade Kopnene vojske Srbije u bazi "Jug" kod Bujanovca završavaju obuku koju sprovode pripadnici inžinjerijskog bataljona Evropske komande Oružanih snaga SAD da bi bili potpuno osposobljeni za učešće u… »