Društvo arhiva vesti 24.04.2017

Naslovne strane današnjih novina: Prelistavanje štampe za utorak, 25. april 2017. godine

Telegraf 24.04.2017
Pogledajte šta ćete čitati u sutrašnjoj štampi. Dnevne novine u Srbiji za utorak, 25. april 2017. godine na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče. Srpski telegraf Pogledajte sve… »

Kako svađa roditelja utiče na psihu deteta

RTV 24.04.2017
BEOGRAD - Istraživanje Univerziteta Jork pokazalo je da deci razvedenih roditelja više štete roditeljske svađe tokom braka nego sam razvod, piše britanski list Telegraf. Deca koja u svojim domovima svedoče svađama imaju 30 odsto veće izglede… »

Nova pravila za postavljanje video-nadzora i alarma

RTS 24.04.2017
Predsednik Grupacije tehničke zaštite Udruženja za privatno obezbeđenje Privredne komore Srbije Slobodan Maksimović rekao je za RTS da se ugradnjom svih sistema tehničke zaštite mogu baviti samo licencirane firme prema važećem ugovoru koji su… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 25. april 2017. godine!

BK TV 24.04.2017
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 25. april. Dnevna štampa u izdanjima za utorak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 25. april pišu o zločinu kod Golupca koji je šokirao… »

Netaknuta Srbija čeka turiste avanturiste

Politika 24.04.2017
U kanjonu Selskog potoka, od planinskog masiva Zvijezda u Nacionalnom parku Tara do jezera Perućac, nalazi se četrdesetak vodopada, od kojih su pojedini visoki i po 50 metara. Pre sedam godina speleolozi Ivan Nastić i Nemanja Nešković prvi su se… »

Stomatolozi zaobiđeni u planu zapošljavanja

Politika 24.04.2017
Na birou rada gotovo 1.500 stomatologa, koji u proseku na zaposlenje čekaju skoro tri godine. Prema najavama Ministarstva zdravlja, konkurs za prijem 2.100 medicinskih radnika u zdravstvenim ustanovama moraju da budu raspisani do 15 maja. Ono što se do… »

Trguju slomljenim nogama i glavama!

Alo 24.04.2017
„Para vrti gde burgija neće”, savršena je izreka za kriminalnu trgovinu našim privatnim podacima koja počinje onog časa kada se iščupamo iz ralja smrti nakon saobraćajne nesreće! Tada na scenu stupaju agencije koje nam nude usluge u… »

Advokatica iz larnake optužuje: Kiprani lažu da su zbrinuli srpsku decu

Kurir 24.04.2017
Vlasti na aerodromu u Larnaki članovima našeg KUD nisu obezbedili hranu, vodu niti smeštaj. Netačno je da su vlasti na Kipru srpskoj deci koja su bila zarobljena na aerodromu u Larnaki obezbedili hranu, vodu i sklonište, tvrdi Ljiljana Tatić… »

Zdraviji i lepši uz ove crvene sočne plodove

RTS 24.04.2017
Neodoljive, slatke, crvene jagode, osim odličnog uticaja na zdravlje mogu imati značajan doprinos i kada je lepota u pitanju. Ovo voće čuva vid, podiže imunitet, štiti telo od slobodnih radikala i njihovih štetnih dejstava i „briše“ bore. Zbog… »

Pomozimo Ani da prohoda: Ova devojčica je veliki borac, a pobediće samo uz našu pomoć!

BK TV 24.04.2017
Godine 2009. hitnim carskim rezom rodila se malena Ana. Čim je otvorila oči, Ana je 10 minuta reanimirana i samo nekoliko minuta nakon rođenja hitno je prevezena u Institut za majku i dete. Od tog dana kreće Anina svakodnevna borba, ne može… »