Društvo arhiva vesti 24.04.2017

Postanite još bolji vlasnik svom ljubimcu

B92 24.04.2017
Naši kućni ljubimci sa zadovoljstvom prihvataju svaki naš gest, bilo da je to poslastica ili češkanje po stomaku. Ali i pored najboljih namera, postoji još nekoliko stvari koje se zanemaruju, a mogu poboljšati odnos između ljubimca i vlasnika. 1… »

Ako želite uspešnu vezu, budite spremni da prihvatite ove četiri stavke

Prva 24.04.2017
Ako istinski verujete u postojanje srodnih duša, onda znate da se tamo negde nalazi neko za svakoga. Ali i pored toga, vaša srodna duša povremeno može biti vaš najveći izvor stresa. Sa dobrim mora doći i ono loše, zar ne? Ko god je rekao da su… »

Saveti: kako prilagoditi zavese svakoj prostoriji u domu

Economy 24.04.2017
Kada želite da promenite vaš enterijer, da ga uredite, modernizujete ili bilo šta slično, onda ćete vrlo verovatno krenuti od krupnih stvari, pa sve do sitnica. Nekada samo zamena ugaone garniture može da znači veliku promenu u vašem domu, kao i… »

Kako da svoj stan/kuću zaštite od potencijalnih provala i krađa

Economy 24.04.2017
Živimo u turbulentnom vremenu, pa su krađe i provale nešto što se kod nas često dešava. Možda se nije baš vama desilo, ali ako se malo osvrnete oko sebe sigurno ćete od nekoga čuti kako su mu provalnici obili stan i pokupili sve dragocene stvari… »

Srpska vojska nabavlja ove belgijske puške (video)

Pravda 24.04.2017
ripadnici Vojske Srbije uskoro će biti opremljeni najsavremenijim automatskim puškama belgijske proizvodnje, potvrđeno je „Politici” u Ministarstvu odbrane. Reč je o puškama SKAR-L (SCAR-L; Special Forces Combat Assault Rifles – Light)… »

Koštaće 4,2 miliona evra: Kamioni sa mozaikom za Hram Svetog Save krenuli iz Rusije (video)

Pravda 24.04.2017
Kamioni sa mozaikom namenjenim Hramu Svetog Save na Vračaru, krenuli je iz Rusije, a nakon što za tri do pet dana dođu u Beograd, lik Hrista Spasitelja počeće da se ocrtava u kupoli najveće pravoslavne svetinje na Balkanu. U narednih 20 dana će… »

Snimak koji će vas šokirati: Da li je Milošević bio agent CIA? (video)

Pravda 24.04.2017
U CIA su postojali agenti koji su bili zaduženi za pisanje izjava koje su se čitale u vestima, što možete videti na primeru srpskih i hrvatskih voditelja u vreme rata. Slobodan Milošević, bivši predsednik SRJ, uvek je važio za kontroverznu… »

Kad UNS zapišti

Politika 24.04.2017
Tekst koji sam objavila pre četiri godine „Demokratski izbor jedine kandidatkinje” mogla bih do u reč da ponovim! I tada smo imali jednu kandidatkinju za predsednika Udruženja novinara Srbije – Ljiljanu Smajlović, baš kao što je i sad Vladimir… »

Živi zid protiv sile i nepravde: Ariljci telima brane sirotinju

Vesti online 24.04.2017
Nekoliko desetina meštana Arilja dva dana zaredom uz kletve i psovke svojim telima spečili su izvršitelja policije da iz kuće iseli Stojanku Vukotić. Ona u kući živi s nepokretnom majkom od preko 90 godina, ćerkama i njihovom decom, a za iseljenje… »

Spasavanje života zaboravljenom metodom

Politika 24.04.2017
Lekari VMA u hitnoj intervenciji, koja je trajala satima, izvadili više krvnih ugrušaka iz organizma četrdesetdvogodišnje pacijentkinje. Četrdesetdvogodišnja Olivera Brestovac iz Stare Pazove slaviće ubuduće 13. mart kao svoj drugi rođendan jer… »