Regioni arhiva vesti 05.10.2017

Počinje jesenja deratizacija

Ritam grada Kg 05.10.2017
Gradska uprava za zdravstvenu i socijalnu zaštitu, u cilju zaštite stanovništva od zaraznih bolesti, organizuje neophodnu sistematsku deratizaciju (uništavanje pacova i miševa) na teritoriji grada Kragujevca, na gradskom, prigradskom i seoskom… »

Otvoreni dan u kasarni “Milan Blagojević“

Ritam grada Kg 05.10.2017
Kasarna “Narodni heroj Milan Blagojević“ u Kragujevcu, u subotu 7. oktobra, od 9 do 12 časova otvara vrata za građane. 250. raketna brigada za protivvazduhopolovna dejstva organizator je akcije “Otvoreni dan“ u Kragujevcu. Svi zainetersovani… »

Biće Zlatibor čist kao suza

Glas Zapadne Srbije 05.10.2017
Čajetina - Opština Čajetina je, kao investitor, dobila građevinsku dozvolu za izgradnju najsavremenijeg postrojenja u kojem će se prerađivati otpadne vode na srpskoj planinskoj lepotici. Kako je najavljeno, građevinski radovi počinju tokom ovog… »

Održan „Susret prijateljstva“ u okviru Dečije nedelje

Ritam grada Kg 05.10.2017
U okviru obeležavanja Dečije nedelje u organizaciji Predškolske ustanove “Nada Naumović“ i Kulturno obrazovnog centra “Riznica“, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca, na platou ispred zgrade Gradske uprave plesali su i igrali predškolci iz… »

Rvović na čelu Organizacionog odbora MOSI

Sandžak press 05.10.2017
Priboj – Formiranjem Organizacionog odbora, opština Priboj počela je zvanično pripreme za organizaciju 55. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara, kojima će biti domaćin u julu naredne godine. Radom Organizacionog odbora predsedavaće… »

Šutanovac (DS): Petog oktobra pokazano da je moguće odbraniti vlast gradjana

Beta video 05.10.2017
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac ocenio je danas da je 5. oktobar 2000. godine jedan od najvažnijih datuma moderne srpske istorije i dan kada je na protestu ispred tadašnje savezne skupštine pokazano da je moguće… »

"Nađite psa Đuru" - oglas koji je nasmejao Novosađane

Radio 021 05.10.2017
Oglas "Nađite psa Đuru" u kojoj je Đura nacrtan i "detaljno" opisan, nasmejao je i raznežio mnoge Novosađane. Fotografija papira na kojem je oglas da se traži pas brzo se raširio internetom. U oglasu stoji da se pas donese u Osnovnu školu "Đorđe… »

Rusi poslali novog direktora u niški Humanitarni centar

Južne vesti 05.10.2017
Iako još nema rešenja za diplomatski status Srpsko-ruskog centra u Nišu, u ovu humanitarnu bazu koja mesecima izaziva kontroverze na najvišem političkom nivou stigao je novi kodirektor, iskusni ruski stručnjak za bezbednost Viktor Guljevič… »

Konkurs za 160 sudijskih pripravnika: S radom počinju do kraja godine

Telegraf 05.10.2017
Taj konkurs biće ujedno i prvi tog tipa u poslednje tri godine. Ministarstvo pravde će uskoro oglasiti javni konkurs za prijem 160 sudijskih pripravnika, koji bi trebalo da počnu sa radom do kraja 2017. godine, najavila je danas ministarka pravde Nela… »

Prva Parada ponosa na Kosovu: Šetnja glavnim ulicama Prištine 10. oktobra!

Kurir 05.10.2017
Prva Parada ponosa na Kosovu biće održana 10. oktobra u Prištini, pod sloganom "U ime ljubavi", javili su danas prištinski mediji. Parada će početi u 11.30 i kretaće se glavnim ulicama Prištine, od Trg Skenderbega, preko Trga majke Tereze do Trga… »