Региони архива вести 11.01.2016

Протест "Новинари не клече" широм Србије

Н1 Инфо 11.01.2016
Протести "Новинари не клече" вечерас се одржава истовремено у неколико градова - Београду, Нишу, Крагујевцу, Суботици, Чачку, Бору, Младеновцу, Лазаревцу, Кикинди, Врању, Панчеву, Новом Пазару и Шапцу. Ово је треће… »

Поделили Се: Напредњаци у Чачку ускоро у две одборничке групе

Курир 11.01.2016
Председник градског парламента Чачка Вељко Неговановић обавестио је данас одборнике да је добио предлог за формирање две нове одборничке групе из редова Српске напредне странке и њихових коалиционих партнера. Једна… »

Додељене награде "11. јануар"

РТС 11.01.2016
Награду која се додељује поводом Дана ослобођења Ниша ове години добили су ОШ "Учитељ Таса", група "Константин", генерал-потпуковник Милосав Сиковић, Марјан Цветковић и Драгослав Михајловић Канаринац. У Нишу је… »

Урошевић одбио захтев за седницу Скупштине по хитном поступку

Ритам града Кг 11.01.2016
Одборничке групе „Заједно за Шумадију“ и „Демократска странка“ упутиле су данас председнику Скупштине града Крагујевца, Милану Урошевићу, захтев за сазивање седнице градског парламента по хитном поступку на којој би… »

Аеродром добија микро тржницу „Сава“

Ритам града Кг 11.01.2016
Насеље Аеродором у 2016. години добиће микро тржницу „Сава“, која ће налазити на углу Светогорске и Атинске улице. Према најавама инвеститора градња креће 1. марта, а отварање је заказано за 1. септембар 2016. На… »

Никад није касно за Пинкове и Звезде Гранда у Власотинцу

Југмедиа 11.01.2016
ВЛАСОТИНЦЕ – Православну Нову годину Власотинчани ће дочекати уз Пинкове, Звезде гранда али и учеснике емисије „Никад није касно“. Све то на платоу испред зграде општине, у среду 13.јануара, где се традиционално… »

Невероватна олуја - верар чупа дрвеће и руши бетонске стубове

Глас Западне Србије 11.01.2016
Пријепоље - Олујни ветар који без престанка дува од 17 сати у пријепољском селу Камена Гора, чупао је бетонске бандере, столетне Фото: Лана Стошић/ Мондо/ Илустрација смрче, рекламне табле и саобраћајне знаке, рекао је за… »

Сутра без струје и део центра

Ритам града Кг 11.01.2016
-Због радова на нисконапонској мрежи (подизање армирано-бетонских стубова) у времену од 09.00 до 14.00 сати доћи ће до повремених прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улици Владимира Булатовића Виба, Миленка… »

Одржана седница Градског већа

Ритам града Кг 11.01.2016
Градско веће је на данас одржаној седници усвојило Предлог одлуке о начину утврђивања обавеза и услова за спровођење поступака јавних набавки које се односе на одржавање јавне расвете и испоруку електричне енергије на… »

Крагујевчани, од данас и електронска пријава пореза!

иКрагујевац 11.01.2016
Порески обвезници у Србији од данас могу електронски да подносе још шест нових пријава, а потпуна примена електронског система за пореске пријаве почеће 1. марта ове године, речено је у Пореској управи Министарства финансија… »