Региони архива вести 05.10.2017

Заплењен дуван на наплатној рампи код Ниша

Нишке вести 05.10.2017
Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, у две одвојене акције, запленили су око 440 килограма резаног дувана, ухапсили једну особу, а против једне поднели кривичну пријаву, због постојања основа сумње да су… »

(Фото) о трошку школе: Ђаци прваци први у Нишу добили школске униформе и ево како изгледају!

Курир 05.10.2017
НИШ - Ученици првог разреда нишке Основне школе "Иво Андрић" добили су данас, први у Нишу, школске униформе и то о трошку школе. Директорка школе Милица Петковић рекла је да униформе представљају поклон ђацима за… »

Предшколци градоначелнику предали листу жеља

ОК радио 05.10.2017
У оквиру овогодишње Дечје недеље, организована је посета деце Предшколске установе “Наше дете” градоначелнику Врања Слободану Миленковићу. Градоначелник Миленковић је својим гостима пожелео топлу добродошлицу… »

Хуманост на делу: Крагујевачки студенти ђацима држе бесплатне часове математике

иКрагујевац 05.10.2017
Група студената држи годину дана бесплатне часове математике основцима у Центру за развој услуга социјалне заштите у Крагујевцу. Реч је о хуманим академцима Природно-математичког факултета који су самоиницијативно… »

Бесплатна обука „Твоја прва зарада“ у Официрском дому

Нишке вести 05.10.2017
Студенти, средњошколци, незапослени стари од 15 до 30 година, могу да се пријаве на обуку о зарађивању преко интернета која ће се одржати у Официрском дому, а почетак обуке се очекује у другој половини октобра. Бесплатна… »

Министарство правде подржало пуштање Ратка Младића

Радио 021 05.10.2017
Министарство правде је подржало иницијативу породице генерала Ратка Младића да се он пусти из притвора на привремено лечење у Србији, уз гаранције које је дала влада, рекла је Министарка правде Нела Кубуровић. У вези са тим… »

СНС: Полемике око виђења ,,петог октобра“, би нас одвеле у блато из кога нема излаза

Југмедиа 05.10.2017
Годишњица петооктобарских дешавања је повод за политичко тумачење дешавања која су обележила један период историје Србије. Свако има право на своје виђење догађаја који су се збили испред Савезне скупштине и на… »

Лесковачки ДС о 5.октобру и времену садашњем

Југ пресс 05.10.2017
ЛЕСКОВАЦ У Србији се данас навршава седамнаест година од петооктобарских промена и свргавања режима који је овој земљи донео међународну изолацију, ратове, инфлацију, пропаст фабрика, корупцију и криминал, саопштуио је… »

У саобраћај пуштена деоница аутопута Крагујевац-Баточина (видео)

иКрагујевац 05.10.2017
Деоница аутопута од Крагујевца до Баточине, дужине шест километара, у четири траке пуштена је у саобраћај. Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорана Михајловић казала је на отварању деонице да… »

Алекс Џонсон (Данска) и Барбарисмс (Шведска) у СКЦ-у

Ритам града Кг 05.10.2017
Сутра од 22 сата, у Контакт галерији СКЦ-а биће представљена алтернативна скандинавска сцена, концертима данског кантаутора Алекса Џонсона и шведског бенда Барбарисмс! Алекс Јонссон је дански награђиван гитариста и… »