Региони архива вести 11.06.2018

Грађани блокирали кружни ток код крста, интервенисала полиција (ВИДЕО) (ФОТО)

Ритам града Кг 11.06.2018
Крагујевчани су и данас поподне око 17 сати блокирали улаз у град на кружном току код крста захтевајући од државе јефтиније гориво, али је интервенисала полиција и растурила блокаду. Како Ритам града сазнаје грађане који су… »

Правници: Грађани имају право на спонтана окупљања

Ритам града Кг 11.06.2018
Грађани који протестују незадовољни ценама горива у Србији имају право на спонтана окупљања, а власт не разуме суштину њиховог протеста и страхује јер таква окупљања могу бити модел бунта против неких будућих тешких… »

Директорка задовољна пријемним за ИТ одељење

Југ пресс 11.06.2018
ЛЕСКОВАЦ Више смо него задовољни начином на који је протекао пријемни за ново ИТ оделење“ рекла је директорка Гимназије Драгана Цветановић и додала је Лесковац био један од пунктова у Србији где је полаган пријемни. „Код… »

"Осуђивали су ме, нису веровали да ми је лоше": Крагујевчанка води тешку битку како би очувала здравље

иКрагујевац 11.06.2018
Многе познате личности отворено су причале о својим болестима, али својим ведрим ставом покушавају да преброде све тешке тренутке и да својим примером пруже подршку свима који попут њих пролазе кроз исто. Глумица Софија… »

Почиње обележавање 53-годишњице рада нишког Универзитета

Јужне вести 11.06.2018
Промоција доктора наука, додела признања најбољим студентима, предавања, књижевне вечери, концерти и изложбе биће организовани током ове недеље, поводом обележавања 53 године постојања и рада Универзитета у Нишу. Од… »

Без воде Бубањ, Паси Пољана, Миново насеље и виши делови Палилуле

Јужне вести 11.06.2018
Због велике хаварије на водоводној мрежи, како саопштавају из нишког Водовода без воде остају улице у вишим деловима града, као што су Улица Браће Игњатовића, Његошева, Кованлучка, као и насеље Бубањ, Паси Пољана и… »

ОД БИХОРА ДО ИСТАНБУЛА – Трагом санџачких мухаџира

Санџак пресс 11.06.2018
Пише: др. Харун Црновршанин Хисторија Санџака и бошњачког народа у њему је дуго времена била неправедно запостављена, рекло би се чак и скривана од научне јавности. Међутим, са појавом књига наших познатих и храбрих… »

СНС искључио Сању Стајић

Јужне вести 11.06.2018
Актуелна председница Скупштине Мерошине и бивша председница те Општине Сања Стајић искључена је из Српске напредне странке јер "није прошла страначку контролу", наводи се на сајту напредњака. Међутим, Стајићева тврди… »

За реконструкцију Трга у Нишу очекују се паре из Министарства привреде

Јужне вести 11.06.2018
Најављена реконструкција Трга краља Милана, којом ће део код "коња" добити нови изглед, финансираће се највећим делом највероватније новцем који је Министарство привреде додељује на конкурсу. Како кажу из Канцеларије за… »

Васић: Увелико се припремамо за Школске олимпијске игре, очекујемо преко 10.000 такмичара и гостију

Пиротске вести 11.06.2018
Честитајући најуспешнијим ученицима – спортистима, који су са великим успехом представљали наш град широм земље на спортским борилиштима, градоначелник Васић позвао је све спортисте, али и волонтере, да се припремају… »