Друштво архива вести 08.12.2018

Својим изјавама загрејала и осоколила Србе на Косову (фото)

Ало 08.12.2018
Ево шта се десава. Све је спремно у Косовској Митровици за дочек Ражнатовићеве и концерт српске мајке, бина се монтира, а грађани се окупљају. Цеца се из аутомобила којим стиже обратила народу са речима: - Прошли смо и… »

Пилићари

Пешчаник 08.12.2018
Мањкав је то тим који стоји иза председнице владе Ане Брнабић. Да је реч о солидном тиму, он не би њене изјаве изнова прегледао пошто су оне једном већ дате и направиле штету. Прави тим би убедљиво објаснио Брнабић да… »

Повратак ланголирса

Пешчаник 08.12.2018
Шта се дешава са нишким аеродромом? Уместо објашњења, довољно је погледати сцену из већ заборављеног ТВ филма, „Ланголирс“, снимљеног по истоименој новели Стивена Кинга. У овој серији, група путника чији је авион на… »

Његова ћерка је два пута оптужена за вршњачко насиље, а онда је отац решио да узме ствар у своје руке, али да ли је…

Блиц 08.12.2018
Након што је његова ћерка оптужена за насилничко понашање према другом детету, један отац је решио да она такав гест више никада не понови, а да би у томе успео, морао је претходно да је казни. Кирстен Кох (10) из Охаја… »

Скандалозан ауторски текст: Похвала Јасеновцу као месту за одмор

Вечерње новости 08.12.2018
Зоран Хамовић свој став о књизи која негира злочине у логору смрти назвао штампарском грешком. Аутора који је негирао стравичне злочине назвао хладним истраживачем, који је посвећен чињеницама. БУРА коју је у српској… »

Брза, једноставна, а прелепа: Посна воћна торта

Прва 08.12.2018
Сигурни смо да ће вам се допасти овај прелепи рецепт из бакине кухиње. Потребно је: *400 гр посног кекса *300 мл сока *250 гр маргарина *200 гр прах шећера *200 гр желе бомбона *6 бананица *300 гр шлага *200 гр воћа (киви)… »

Зас̌то не морате пуно платити новогодис̌ње поклоне

Блиц 08.12.2018
Да би све прошло савршено за Нову годину о куповини новогодишњих поклона морате да почнете да размишљате на време!Права снижења и попусти по продавницама следе тек након празника, али постоје начини како већ сада… »

Овако су албански медији прокоментарисали Цецин концерт у Косовској Митровици (фото+видео)

Ало 08.12.2018
Не знају да броје! Концерт у делу града под називом Плоча, где се налази велики комплекс отворених спортских терена у склопу Универзитета у Приштини, измештеног у Косовску Митровицу обезбеђују припадници КФОР-а. Међу… »

Цеца је овом песмом почела концерт и обрадовала народ! Стотине Срба пева углас!

Ало 08.12.2018
Невероватно. Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић наступила је данас пред грађанима у Косовској Митровици, а више стотина људи ни киша није спречила да изађу на трг и и певају са њом углас. Концерт у делу града под… »

Упозорење за возаче! Киша у целој Србији: Опасност и проблеми на путевима!

Србија данас 08.12.2018
Стање на путевима. Киша која је најављена за данашњи дан већ је захватила путеве широм Војводине, док се у осталим крајевима очекује у току поподнева, а снежне падавине прогнозиране су за више планинске пределе… »