Друштво архива вести 08.12.2018

Вучић и СНС воде одговорну социјалну политику

Вечерње новости 08.12.2018
Заменик шефа одборничке групе СНС у Скупштини града Београда Радослав Марјановић и чланица Градског одбора Београд Андреа Радуловић, посетили су пензионере општине Стари Град. Заменик шефа одборничке групе СНС у… »

Линта: Огорчење због Ђоковићеве честитке Модрићу

РТВ 08.12.2018
БЕОГРАД - Председник Савеза Срба из региона Миодраг Линта изразио је данас огорчење због одлуке Новака Ђоковића да честита хрватском фудбалеру Луки Модрићу освајање награде "Златна лопта". "Жалосно је да је Новак Ђоковић… »

За Џона је Јоко била најсавршеније биће на планети, а Џон за Јоко хомосексуалац који то не жели да призна...

Прва 08.12.2018
На данашњи дан 1980. гоине убијен је Џон Ленон, а живот фронтмена Битлса и дан данас привлачи велику пажњу како због огромне популарности групе, тако и због љубави са Јоко Оно. За Битлсе је говорио да су популарнији од… »

Зајечаронлине: Буџет Зајечара за 2019. као списак жеља за Деда Мраза

Данас 08.12.2018
Расходна страна буџета града Зајечара за 2019. годину достиже износ од близу 4 милијарде динара. Имајући у виду чињеницу да је реализација буџета у прва три квартала 2018. године „само“ милијарду динара, поставља се… »

Данас су бесплатни лекарски прегледи, ево где можете да искористите прилику!

Ало 08.12.2018
У Београду, Новом Саду и Нишу данас се обављају бесплатни превентивни прегледи у војномедицинским установама. РТС наводи да су у нишкој војној болници прегледи почели у 8 часова, а гужве нема, јер се долази у заказаном… »

Никако ово не радите јер ћете проклети своје дете!

Ало 08.12.2018
Старац Пајсије који је живео на Светој Гори указује нам да људи које је неко од родитеља проклео увек у животу настрадају. Немојте дозволити да се тако нешто догоди па да се цели живот кајете и патите. Уколико родитељ… »

Трећа београдска гимназија обележила 159 година постојања

Студио Б 08.12.2018
Поводом 159 година оснивања Треће београдске гимназије у Југословенском драмском позоришту (ЈДП) одржана је свечана академија. Директор Гимназије Миленко Мацура истакао је да та школа окупља најбоље ученике већ 16… »

Иубилеј – Нападају нас због сурадње

Пешчаник 08.12.2018
Генерална и доминантна перцепција Југославије на Косову везана је уз концепте репресије и терора. Кад већина људи каже Југославија, они мисле на Србију. Поред тога, постоји и тенденција брисања чињенице да је Косово уопће… »

Схкелзен Малиqи – интервју

Пешчаник 08.12.2018
О распаду Југославије исписано је на стотине радова, докторских дисертација, књига, есеја. Већини је заједничко то што сматрају да је распад почео на Косову где се све и завршило након рата и бомбардовања Србије. Једна… »

Помоћ предузећима за увоз “паметне технологије” 6.000 евра

РТВ Нови Пазар 08.12.2018
Привредна комора Србије позвала је микро, мала и средња предузећа у Србији која желе да увезу “паметна” решења и нову технологију а како би унапредили своју производњу, да се јаве Комори и освоје “субвенцију” од… »