Arhiva vesti 26.11.2016

Vučević: Održavanje javne higijene prioritet

Dnevnik 26.11.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš vučević danas je zajedno sa članom Gradskog veća za komunalne poslove Vladimirom Stojkovićem posetio JKP preduzeće "Čistoća", gde su sa direktorom Vladimirom Zelenovićem obavili uvid opreme i novih vozila u voznom… »

"Jesen samuraja" oduševio bečku publiku

RTV 26.11.2016
BEČ - Premijera romantične komedije "Jesen samuraja", reditelja Danila Bećkovića, oduševila je sinoć bečku publiku. Najgledaniji domaći film ove godine, koji je do sada u Srbiji pogledao više od 170.000 ljudi, premijerno je prikazan u bečkom… »

Uhapšen zbog razbojništva, maloletniku krivična prijava

B92 26.11.2016
Bor -- Policija u Boru uhapsila je D.I. (18) iz Bora i, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv jednog 15-godišnjaka. Hapšenje u prijava su zbog slučaja sumnje da su izvršili krivična dela… »

U: pucnjavi u Aleksincu ranjen muškarac

Blic 26.11.2016
Aleksinčanin D.B. (39) ranjen je noćas u 3.40 časova ispred kafića "Tron" u Aleksincu. On je zadobio prostrelnu ranu butine, najverovatnije iz pištolja, što su lekari okarakterisali kao laku telesnu povredu. - Policija u Aleksincu obaveštena je u… »

Petokrake, harmonika, pesma: Jugonostalgičari na 73. godišnjici Drugog zasedanja AVNOJ u Jajcu

Blic 26.11.2016
Blizu 1.000 antifašista iz svih republika bivše Jugoslavije danas se okupilo u Jajcu povodom obeležavanja 73. godišnjice Drugog zasedanja AVNOJ na kojem je donesena odluka o utemeljenju Nacionalnog komiteta oslobođenja Jugoslavije sa funkcijama… »

BiH odobrila projekat građenja graničnog prelaza sa Srbijom

RTS 26.11.2016
Savet ministara BiH je na telefonskoj sednici u petak doneo odluku o odobravanju projekta izgradnje graničnog prelaza sa Srbijom Bratunac-Ljubovija. Banjalučke Nezavisne novine navode da se očekuje da međunarodni tender za izgradnju ovog prelaza bude… »

U Turskoj pritvorena novinarka BBC

Vesti online 26.11.2016
Turska policija pritvorila je dopisnicu BBC koja je izveštavala o nemirima na severoistoku Turske, potvrdila je ta britanska medijska mreža. Novinarka Hatidže Kamer koja radi za turski servis BBC-a pritvorena je u provinciji Sirt. Ona je pratila… »

Ofanziva u Alepu: Sirijska vojska oterala džihadiste iz naselja u istočnom delu grada

Večernje novosti 26.11.2016
Sirijska vojska saopštila je danas da su njene trupe povratile jedno naselje u severnom sirijskom gradu Alepu. Sirijska vojska saopštila je danas da su njene trupe povratile jedno naselje u severnom sirijskom gradu Alepu, deset dana pošto je sirijska… »

Jelena ponovo zadivila stajlingom: Đokovići stigli u Beograd na svadbu Viktora Troickog! (VIDEO)

Story 26.11.2016
Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u popodnevnim časovima u Beograd sa suprugom Jelenom Đoković, a par nije skidao osmeh s lica. Đoković je u glavni grad Srbije stigao kako bi u nedelju prisustvovao svadbi dobrog prijatelja Viktora… »

Dojadio život uz smetlište

Večernje novosti 26.11.2016
Peticija žitelja prijepoljskog naselja "Zalug" zbog nelegalne deponije. Opština na ultimatum odgovara da je sve ispolitizovano. NELEGALNA deponija "Stanjevine" nalazi se na samom ulazu u Prijepolje, na desnoj obali Lima, a naspram nje je naselje "Zalug"… »