Arhiva vesti 26.11.2016

(Foto) ohrabrujuća slika iz centra Beograda: Ljudi čekaju u redu za izložbu o Tesli i Pupinu!

Kurir 26.11.2016
U Istorijskom muzeju Srbije danas je bio poslednji dan izložbe "Tesla i Pupin na istom putu", kao nastavak izuzetno uspešne izložbe o Mihajlu Pupinu, koja je izazvala ogromno interesovanje javnosti i privukla veliki broj posetilaca. Isti prizor ekipa… »

Panika u srpskim obaveštajnim službama: Go-go igračica zarazila pukovnika sidom!

Kurir 26.11.2016
Pukovnik jedne od srpskih bezbednosnih agencija penzionisan je u aprilu ove godine pošto je ustanovljeno da je oboleo od side. Njegovo penzionisanje pokušaj je da se izbegne teška bruka za državu, pošto je taj bezbednjak dobio bolest od go-go… »

Iran bi da uspostavi pomorske baze u Siriji i Jemenu

Dnevnik 26.11.2016
TEHERAN: Teheran je zainteresovan za uspostavljanje pomorskih vojnih baza u Siriji i Jemenu, izjavio je šef generalštaba oružanih snaga Irana, general Muhamed Husein Bageri, preneo je AP informaciju iranske poluzvanične novinske agencije Tasnim… »

Veče barokne muzike u Gradskoj kući 27. novembra

Moj Novi Sad 26.11.2016
U Svečanoj sali Gradske kuće u nedelju, 27. novembra u 20 časova nastupiće kamerni ansambl Camerata Academica iz Novog Sada i solisti na violini Miroslav Pavlović, Nikola Aleksić i Florijan Balaž. Ulaz je slobodan. Na programu će biti dela Baha… »

Vulin: Srbija ne mora nikom da se izvinjava zbog ratova

Novi magazin 26.11.2016
Srbija ne mora nikom da se izvinjava zbog ratova kroz istoriju, kao ni za NATO bombardovanje, već samo može da bude ponosna na svoje borce, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin. Kako je rekao… »

Krediti za stan jesu OK, ali troškovi + 12.000 €

B92 26.11.2016
Beograd -- Na srpskom tržištu posle dugo godina građani mogu da se skuće sa stambenim kreditom u dinarima, a da pri tom ne moraju do da vrate još dva stana u kamatama. Nedavno su se na tržištu pojavili dugoročni stambeni krediti u dinarima sa… »

DS traži besplatan SOS broj za prijavu nasilja nad ženama

N1 Info 26.11.2016
Forum žena Demokratske stranke (DS) je u Knez Mihajlovoj ulici povodom "16 dana aktivizma, borbe protiv nasilja nad ženama" pokrenuo peticiju u kojoj od Vlade Srbije traži besplatan SOS broj za prijavljivanje nasilja nad ženama i žrtvama porodičnog… »

DS: Razgovori o kandidatu kad budemo znali kad su izbori

N1 Info 26.11.2016
Funkcionerka Demokratske stranke (DS) Nada Kolundžija izjavila je da će ozbiljni razgovori opozicionih partija o tome ko je najbolji "demokratski kandidat" za predsedničke izbore u Srbiji početi kad vladajuća većina kaže kada će biti ti izbori i… »

(Video) Kad su gladne nisu svoje: Snajke podivljale zbog hrane, pa se na kraju potukle

Kurir 26.11.2016
U rijalitiju "Snajke" došlo je do novog okršaja. Ivona i Darija su se umalo su se potukle, i to, ni manje ni više, nego zbog žu-žua. Naime, Ivona je optužila Dariju da namerno nije ponudila ovu poslasticu nekim ukućanima, jer sa njima ne… »

KSCG privremeno suspendovao Budućnost

B92 26.11.2016
Košarkaški savez Crne Gore suspendovao je Budućnost VOLI iz domaćih takmičenja, na preporuku Fibe, zbog toga što crnogorski šampion učestvuje u Evrokupu. Iako je iz FIBA Evrope ove nedelje stiglo objašnjenje da savezima nije poslata direktiva da… »