Društvo arhiva vesti 23.07.2017

Požar u Srbiji lokalizovan! Goreli hektari kod Gornjeg Milanovca, vatra pretila kućama!

BK TV 23.07.2017
U selu Koštunići kod Gornjeg Milanovca danas je izbio požar velikih razmera koji je zahvatio blizu 50 hektara hrastove šume i niskog rastinja i primakao se kućama. Vatrogasne i policijske jedinice lokalizovale su požar u selu Koštunići kod Gornjeg… »

Stefanović i Vulin na VMA obisli teško povređene pacijente

Studio B 23.07.2017
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministar odbrane Aleksandar Vulin, obišli su danas na Vojnomedicinskoj akademiji dvojicu teško povređenih vatrogasca u požaru u fabrici na Adi Huji i teško povređenog radnika… »

Pederusi, mičite svoje odvratne pipke što dalje od „Politike”

Politika 23.07.2017
Insekt pederus-pederus napada Srbiju, čim pokušate da ga se otarasite, baca otrov na vas. Evo, biće dva meseca kako je „Kurir” prestao da bude novine (dnevni list) po svim osnovama. Svet (ne novosadski „Svet” čiji me vlasnik vređa na mrežama… »

Lepe vesti i ružni komentari

Politika 23.07.2017
Kako je postalo pravilo da čak i na lepe priče i pozitivne tekstove odmah reagujemo negativno? Nije uvek sve crno, nije sve reklama, ne krije se iza svakog teksta zavera... Tekstove u našim novinama pišemo zbog čitalaca i radujemo se kad brzo na njih… »

Granice: Na Horgošu i Šidu sat čekanja, na Gradini tri

B92 23.07.2017
Na ulazu u Srbiju iz Mađarske na graničnom prelazu Horgoš vozila čekaju sat vremena, kao i na prelazu Šid na ulazu iz Hrvatske. Izlazu iz zemlje na prelazu Gradina sa Bugarskom čekaju oko tri sata, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije". Na… »

"Fijat" nudi povećanje plata

Alo 23.07.2017
Poslovodstvo “Fijata” je uvažilo zahteve radnika iz Kragujevca i ponudilo povećanje plata za devet odsto. U ponudi koja je dostavljena predstavnicima radnika, a koja će u ponedeljak biti prosleđena zaposlenima u kompaniji "Fijat Krajsler… »

TRAMPOVA KOMPANIJA DEMANTOVALA PISANJE SRPSKIH MEDIJA: Ne planiramo izgradnju hotela na mestu bombardovanog Generalštaba

Newsweek 23.07.2017
Zbog potencijalnog sukoba interesa, kompanija američkog predsednika Trump Hotels, obustavila je pokretanje novih međunarodnih projekata od kada je Donald Tramp u Beloj kući, rekla je portparolka kompanije za Newsweek. Portparolka kompanije "Trump… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 24. jul 2017. godine!

BK TV 23.07.2017
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 24. jul. Dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 24. jul i dalje pišu o o tragediji u Banatskim… »

„Kuvanje“ u Mediteranu: Turska šalje vojne brodove, Izrael se naoružava

Sputnik 23.07.2017
I Izrael je odlučio da uđe u trku za gasno tržište Evrope. U tu svrhu on već ima ambiciozan projekat o izgradnji dva kraka gasovoda, koji bi trebalo da bude završen do 2025. godine. Tamo gde je veliki novac u igri, veliki su i rizici. Turska već… »

Putnici besni zbog gužvi, za nadležne "uobičajeno" / VIDEO

B92 23.07.2017
Reporteri B92 su tokom dana pratili situaciju na graničnim prelazima Gradina i Horgoš, gde su se stvarale velike gužve. Putnici sa kojima su naši reporteri razgovarali su bili rezignirani višečasovnim čekanjima, a za nadležne je to “uobičajena… »