Arhiva vesti 24.08.2017

Čarlston: Okončana talačka kriza, ranjeni napadač kritično

Dnevnik 24.08.2017
ČARLSTON : Talačka kriza u gradu Čarlston okončana je nakon što je napadača koji je držao taoce u restoranu policija ranila, saopštio je gradonačelnik Džon Teklenburg. On je dodao da je zaposleni u restoranu kojeg je napadač upucao podlegao… »

Hrvatska ponovo podrhtava: Dva zemljotresa pogodila Rijeku

Telegraf 24.08.2017
Prvi potres dogodio se u 14.47 a drugi u 16.15 sati. Dva zemljotresa pogodila su danas poslepodne područje Rijeke, na kojem je pre dve sedmice zabeležen niz zemljotresa koji su uznemirili tamošnje stanovnike. Peti potres za samo dva dana: Zemljotres… »

Šešelj traži prijave zbog Železare

B92 24.08.2017
Predsednik SRS Vojislav Šešelj traži da se formira anketni odbor i da se podnese prijava protiv Miroljuba Labusa, Danka Đunića i Aleksandra Vlahovića. Oni su, kako je rekao, nezakonito ustupili smederevsku Železaru. On je danas na konferenciji za… »

Evo kako je Junajted najavio Zlatanov povratak (VIDEO)

Vesti online 24.08.2017
Kao što je bilo i najavljivano Zltan Ibrahimović je potpiusao novi jednogodišnji ugovor sa Mančester Junajtedom, koji u prvi mah nije želeo da iskoristi klauzulu o produžetku saradnje. Međutim, s obzirom na to da je oporavak od povrede tekao brže… »

Priređen prijem za učesnike Festivala kamernih horova

Ritam grada Kg 24.08.2017
Za učesnike XII Međunarodnog festivala kamernih horova i vokalnih ansambala, Aleksandar Štajn, pomoćnik gradonačelnika za unutrašnju i međunarodnu saradnju, organizovao je svečani prijem, na kome su učesnici festivala razmenili svoje utiske o… »

Osmoro nestalih u klizištima na jugoistoku Švajcarske

Blic 24.08.2017
Osam osoba, među kojima i državljani Nemačke, Austrije i Švajcarske, od juče se vode kao nestale u klizištima, koje su pogodile jugoistok Švajcarske, saopštila je danas policija. Zbog klizišta evakuisano je nekoliko manjih sela. Klizište je… »

Island i Novi Zeland otvoreni za izbeglice, Srbi i Crnogorci baš i ne

Vesti online 24.08.2017
Najotvorenije zemlje za migrante su Island i Novi Zeland, a najmanje su dobrodošli u Makedoniju, Crnu Goru i Mađarsku - pokazuje "Galupova" anketa. Portal "Statista" objavio je rezultate istraživanja u 138 država, koje pokazuju da su migranti… »

Trojica „Delija” pretučena u Podgorici

Politika 24.08.2017
PODGORICA – Trojica „Delija” navijača beogradske „Crvene zvezde” brutalno su prebijeni na železničkoj stanici u Podgorici, a teže posledice izbegnute su zahvaljući brzoj intervenciji policije, piše Dan. Njih je kada su sinoć stigli iz… »

Teška saobraćajna nezgoda u Grdeličkoj klisuri, dovoje poginulo

Jugmedia 24.08.2017
U saobraćajnoj nesreći kod Mominog kamena u Grdeličkoj klisuri došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su dve osobe poginule a dve zadobile povrede, potvrđeno je Beti u Policijskoj upravi u Vranju. Nesreća je prijavljena policiji u 12,55… »

Islamisti seju mržnju: Tutinac najpoznatiji “pripovedač” u Austriji

Večernje novosti 24.08.2017
Islamska verska zajednica u Austriji (IGGOe) ističe da su radikalni propovedači "samoprozvani imami", kao i da džamijska udruženja u kojima su delovali nisu zvanično priznata. Koliko su opasni samoprozvani propovedači islama u Austriji, pitanje je… »