Društvo arhiva vesti 07.01.2018

"Beograd je dobio reprezentativnu seriju dok HTV terminalno tone u idiotizam": Jedan hrvatski pogled na "Senke nad Balkanom"

Nedeljnik 07.01.2018
"Kad su pohvale posredi, treba imati na umu i to da je Srbija bila prilično nezadovoljna vlastitom proizvodnjom serija, te da su vodeći kritičari isticali da su hrvatske serije bitno bolje. Sad su se stvari okrenule", piše autor Jutarnjeg lista. I pr… »

Ivanjički kraj čuva božićnu tradiciju i običaje

RTS 07.01.2018
U portama hramova sinoć su zapaljeni badnjaci, a već od ranog jutra u domove stizali položajnici. Na najradosniji praznik Ivanjičani vole da posle jutarnje liturgije prošetaju gradom i provesele se u nekom od kafića. Najlepše želje položajnika za… »

Železnice Srbije: Saobraćaj i dalje obustavljen zbog pronađene bombe

BK TV 07.01.2018
Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja u prekidu je od 15.38 sati, nakon što je čuvar pruge železničke kompanije "Infrastruktura železnice Srbije" prilikom obilaska terena u mestu Zalug između šina uočio… »

Amfilohije: Nema budućnosti na zločinima, ni Albanci nisu srećni

Sputnik 07.01.2018
Arhiepiskop cetinjski i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije kaže da Srpska pravoslavna crkva ne može da promeni svoje stavove i odrekne se Kosova, jer bi time morala da se odrekne sama sebe. „To apsolutno ne dolazi u obzir“, rekao je… »

Predizborno prestrojavanje: Ko će izaći Milu na crtu

Sputnik 07.01.2018
U godini u kojoj Crnu Goru očekuje više važnih izbornih ciklusa, već sada je očigledno da najveća snaga vladajuće Demokratske partije socijalista paradoksalno leži upravo u opoziciji, odnosno u njenoj sve većoj razjedinjenosti i neslozi… »

Čitajte na Vesti Digital: Država prodaje zlatnu koku

Vesti online 07.01.2018
Tragom vesti da je Vlada Srbije na vanrednoj sednici održanoj 5. januara kasno uveče odlučila da 25-godišnju koncesiju aerodroma "Nikola Tesla" dodeli francuskoj kompaniji Vansi Erports, pojedini ekonomisti i konsultanti za strana ulaganja ističu da… »

Ako danas planirate seks, nemojte nikako! Ne valja zbog...

Prva 07.01.2018
Praznici se uvek obeležavaju u krugu porodice, a ako ste mislili da jedan deo dana izdvojite za vođenje ljubavi sa partnerom, to vam nije pametno! Niki Goldstejn smatra da se taj čin može pretvoriti u neku vrstu obaveze, piše International Business… »

Kraj praznovanja se bliži, ima li gužvi?

B92 07.01.2018
Beograd -- Nakon Nove godine i Božića u ponedeljak bi trebalo da se završi praznovanje u Srbiji i počne sa radom, što bi moglo da dovede i do gužvi u saobraćaju. Novinar B92 Nenad Nešić javlja da trenutno nema gužvi ni na ulazu, ni na izlazu iz… »

Ovnovi su u novoj nedelji magnetski privlačni, Blizanci na emotivnom raskršću

Prva 07.01.2018
Šta vaš horoskopski znak čeka od 8. do 15. januara, saznajte u nastavku. OVAN Hrana Privlače vas “jaki” ukusi, hrana sa puno začina – što pikantnije I ljuće, to bolje. Da, ovo može doneti probleme sa varenjem I stomakom, pa je potrebno da… »

Rođena sa retkim sindromom i zato nikada nije imala prijatelja - poslušajte njenu priču... (VIDEO)

Prva 07.01.2018
Halermen Strejf sindrom pogađa jednu osobu u pet miliona, a nažalost takvu sudbinu doživela je 20-godišnja Mišel Kiš. Od momenta kada se ona rodila, u svetu se znalo za 250 sličnih slučajeva. Njen sindrom uključuje i kranijalni poremećaj… »