Arhiva vesti 28.03.2018

Janković: Vučić da objasni snimak u kojem se vidi izrežiranost upada ROSU u Kosovksoj Mitrovici

Novi magazin 28.03.2018
Predsednik Pokreta slobodnih gradana (PSG) Saša Janković pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da objasni snimak na kojem se vidi da obezbeđenje Marka Đurića zna da će pripadnici kosovske policije upasti na skup u Kosovskoj… »

Pacoli: Haradinaj je znao sve

Vesti online 28.03.2018
Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli rekao da je premijer Ramuš Haradinaj u potpunosti bio obavešten o policijskoj akciji hapšenja Marka Đurića. Bedžet Pacoli je za RTK rekao da je Đurićev zahtev da uđe na Kosovo bio odbijen, ali da je… »

Vučić poručio da je vojska spremna da uđe na Kosovo i odložio predlog za rešavanje problema! Novi datum je...

Pravda 28.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odložiće saopštavanje javnosti svog predloga za rešavanje problema Kosova, saznaje Danas iz izvora u Vladi Srbije. Kako je listu rečeno, predsednik će zbog novonastalih okolnosti na Kosovu, svoj predlog rešenja… »

Predsednik se obratio naciji: Juče i danas smo imali težak dan, ali sam uveren da smo iz svega izašli još jači

Večernje novosti 28.03.2018
Posle razgovora sa šeficom evropske diplomatije Federikom Mogerini koja je hitno doputovala u Beograd posle hapšenja Marka Đurića u Prištini, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio naciji. Predsednik Srbije Aleksandar Vucić izjavio je… »

Joksimović: Dolazak Federike Mogerini jasna podrška srpskoj strani

Nova ekonomija 28.03.2018
Predsednica Centra za spoljnu politiku Aleksandra Joksimović ocenila je da je visoka predstavnica EU Federika Mogerini dolaskom samo u Beograd pokazala jasnu podršku srpskoj strani. "Uobičajen format poseta regionu podrazumeva obilazak i Beograda i… »

Komisija pokrenula postupak protiv SBB-a

Gde investirati 28.03.2018
Komisija Srbije za zaštitu konkurencije pokrenula je danas postupak ispitivanja povrede konkurencije po službenoj dužnosti protiv Srpske kablovske mreže (Serbia Broadband, SBB) iz Beograda. Komisija će u toku postupka ispitati da li je SBB, kao… »

Gužva zbog pukovnika: Kupci došli da vide stan ratnog veterana, ali su ostali praznih šaka

Blic 28.03.2018
"Mene stvarno ne zanimaju ni samohrane majke, ni socijalni slučajevi", ovim rečima se jedan od dvojice potencijalnih kupaca stana pukovnika u penziji Božidara Milosavljevića (88), kome banka hoće da proda stan da bi namirila dug koji nema veze sa… »

Kruna za punoletstvo „Anđela čuvara“

Valjevska posla 28.03.2018
Kao kruna za 18 godina uspešnog obavljanja humanitarne misije i kontinuirane posvećenosti najmlađima, za našu sugrađanku Vesnu Lazić stigla je Nagrada Grada Valjeva, priznanje da su njeni Valjevci prepoznali Vesnin dugogodišnji trud, zalaganja, ali… »

Krkobabić: Vlada će ove godine za razvoj zadrugarstva izdvojiti četiri puta više novca

Beta video 28.03.2018
GOLUBAC - Ministar u Vladi Srbije, zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić je ocenio da su u tom kraju dominantne ratarske kulture, da se ``prave pomaci u stočarstvu, ali da ne treba zaboraviti i komparativnu… »

Oglasile se Rusija i Amerika o hapšenju Marka Đurića: Zna se ko savetuje Albance

Vesti online 28.03.2018
O incidentima na severu Kosovske Mitrovice i hapšenju Marka Đurića oglasile se i SAD i Rusija. Obe zemlje osudile događaje. Iz Rusije je stiglo saopštenje u kom se navodi da se snažno osuđuje incident u Kosovskoj Mitrovici, čiji je cilj bio, kako… »