Arhiva vesti 28.03.2018

Đukanović: Iz Jankovića govori Kurti

Danas 28.03.2018
Saša Janković , lider PSG nije izneo svoj stav, već stav Aljbina Kurtija iz Samoopredeljenja. Pokazalo se da je Janković povezan sa albanskim ekstremistima iz te partije i da dezavuiše kompletnu javnost”, rekao je u Skupštini Srbije Vladimir… »

Pacoli: Haradinaj je znao sve

Vesti online 28.03.2018
Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli rekao da je premijer Ramuš Haradinaj u potpunosti bio obavešten o policijskoj akciji hapšenja Marka Đurića. Bedžet Pacoli je za RTK rekao da je Đurićev zahtev da uđe na Kosovo bio odbijen, ali da je… »

Vučić poručio da je vojska spremna da uđe na Kosovo i odložio predlog za rešavanje problema! Novi datum je...

Pravda 28.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odložiće saopštavanje javnosti svog predloga za rešavanje problema Kosova, saznaje Danas iz izvora u Vladi Srbije. Kako je listu rečeno, predsednik će zbog novonastalih okolnosti na Kosovu, svoj predlog rešenja… »

Vučić: Nikada više "Oluja" i "Bljesak" (video)

Pravda 28.03.2018
Zahvaljujući oštroj, ali pametnoj i odgovornoj politici, jasno smo stavili do znanja da ni sa Srbijom ni sa Srbima ne mogu da se igraju, kaže za RTS predsednik Aleksandar Vučić povodom najnovijih dešavanja na Kosmetu. Ističe da neće dozvoliti da… »

"Mogerini u Beogradu – jasno je koga podržava"

B92 28.03.2018
Beograd -- Predsednica Centra za spoljnu politiku Aleksandra Joksimović ocenila je da je da je Federika Mogerini dolaskom u Beograd pokazala jasnu podršku srpskoj strani. "Uobičajen format poseta regionu podrazumeva obilazak i Beograda i Prištine… »

Antimonopolska komisija pokrenula postupak protiv SBB-a

Kamatica 28.03.2018
Postupak je pokrenut radi utvrđivanja zaloupotrebe dominatnog položaja na srpskom tržištu. Komisija za zaštitu konkurencije pokrenula je po službenoj dužnosti postupak ispitivanja konkurencije protiv Serbia broadband srpske kablovske mreže doo… »

Gužva zbog pukovnika: Kupci došli da vide stan ratnog veterana, ali su ostali praznih šaka

Blic 28.03.2018
"Mene stvarno ne zanimaju ni samohrane majke, ni socijalni slučajevi", ovim rečima se jedan od dvojice potencijalnih kupaca stana pukovnika u penziji Božidara Milosavljevića (88), kome banka hoće da proda stan da bi namirila dug koji nema veze sa… »

Kruna za punoletstvo „Anđela čuvara“

Valjevska posla 28.03.2018
Kao kruna za 18 godina uspešnog obavljanja humanitarne misije i kontinuirane posvećenosti najmlađima, za našu sugrađanku Vesnu Lazić stigla je Nagrada Grada Valjeva, priznanje da su njeni Valjevci prepoznali Vesnin dugogodišnji trud, zalaganja, ali… »

Krkobabić: Neophodno je konkretnim podsticajima stvoriti uslove za oživljavanje sela

Telegraf 28.03.2018
Ministar je u radnoj poseti Braničevskom okrugu istakao da su i pored prirodnog bogatstva, lepote ovog kraja i blizine Dunava sa svim preduslovima za uspešno bavljenje stočarstvom, pčelarstvom i ribarstvom. - U Srbiji se godišnje potroši 83… »

Rusija i SAD najoštrije osudile incident u Mitrovici: Iz Vašingtona i Moskve stižu jasne poruke

Kurir 28.03.2018
Iz Vašingtona i Moskve stigle su najoštrije osude događaja u Kosovskoj Mitrovici. Rusija snažno osuđuje incident u Kosovskoj Mitrovici, čiji je cilj bio, kako se navodi u večerašnjem saopštenju ruskog Ministarstva spoljnih poslova, da se… »