Politika arhiva vesti 29.06.2018

Mihajlović o dugovima putarskim firmama: Nema novca za nezavršene poslove (VIDEO)

Insajder 29.06.2018
Prema podacima iz najnovijeg finansijskog izveštaja JP Puteva Srbije, ovo preduzeće je na kraju 2017. godine dugovalo putarskim firmama oko četiri milijarde dinara za izvedene i ugovorene radove na izgradnji, rekonstrukciji i održavanju puteva u… »

Intervju: Saša Janković: Pobeda opozicije u dva koraka

Blic 29.06.2018
Zajedno moramo da se izborimo za izborne uslove, ali ja ne mogu da budem u organizaciji s onima koji imaju nacionalističke i antievropske stavove, kaže Saša Janković. Da li se vaš stav o ulasku u Savez promenio? Hoćete li jednog dana biti njegov… »

Dačić sa delegacijom socijalista Republike Srpske

Večernje novosti 29.06.2018
Lider SPS Ivica Dačić primio je danas delegaciju Socijalističke partije Republike Srpske, ističući da sa tom strankom ima veoma blisku saradnju, kao i da će nastaviti da razvija međusobne odnose. BEOGRAD - Lider SPS Ivica Dačić primio je danas… »

Haradinaj: Priština u NATO vidi sigurnost, hvala im za pomoć u izgradnji naše države

BK TV 29.06.2018
Jaka i godinama duga veza Alijanse i Kosova, ističu sagovornici. Predsednik Parlamentarne skupštine NATO Paolo Ali boravio je danas u Prištini, gde je razgovarao sa kosovskim premijerom Ramušom Haradinaje, koji je tom prilikom rekao da Priština u… »

Tači: Vreme je da Kosovo bude u NATO-u

Sputnik 29.06.2018
Predsednik Parlamentarne skupštine NATO-a Paolo Ali razgovarao je danas u Prištini sa predsednikom privremenih kosovskih institucija Hašimom Tačijem i tom prilikom izrazio zadovoljstvo saradnjom sa kosovskim parlamentom, saopštio je Kabinet kosovskog… »

Obradović (Dveri): Režim je spreman da prizna nezavisno Kosovo

Beta 29.06.2018
Predsednik Dveri Boško Obradović ocenio je danas u Čačku da je vlast spremna da u narednih nekoliko meseci prizna nezavisno Kosovo, tako što će potpisati pravno obavezujući sporazum sa "lažnom državom" Kosovo i time joj omogućiti prijem u… »

Špijunka: Unukovo obećanje

Večernje novosti 29.06.2018
Narodni poslanik PSS Dragomir Karić vodio je desetogodišnjeg unuka Filipa Martaća, sina njegove ćerke Danijele, na sve tri utakmice Srbije na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji. NARODNI poslanik PSS Dragomir Karić vodio je desetogodišnjeg unuka… »

Obradović: U toku medijska priprema za priznavanje nezavisnosti Kosova

Morava info 29.06.2018
ČAČAK – Predsednik Dveri Boško Obradović ocenio je danas u Čačku da je aktuelni režim spreman da u narednih nekoliko meseci prizna nezavisno Kosovo. On je dodao da će aktuelni režim potpisati pravno obavezujući sporazum sa Kosovom, koje je… »

Veran Matić: Sudsko veće pokazuje jasnu nameru da oslobodi optužene za ubistvo Ćuruvije

Insajder 29.06.2018
Predsednik Komisije za ubistva novinara Veran Matić rekao je u intervjuu za Cenzlovku da ima „snažan utisak“ da Sudsko veće koji vodi postupak za ubistvo novinara i vlasnika Dnevnog telegrafa i Evropljanina Slavka Ćuruvije ili ne želi da vodi… »

Može li Srbija da sustigne Crnu Goru na evropskom putu

Danas 29.06.2018
Sudeći prema broju otvorenih poglavlja u pregovorima o pristupanju EU, Crna Gora je u „nadmoćnoj“ prednosti nad Srbijom, budući da je dosad dobila zeleno svetlo Brisela za 31 poglavlje…. … a tri su i privremeno zatvorena, dok je Srbiji otvoreno… »