Politika arhiva vesti 24.09.2018

Vesić: Ðilas se ponaša kao Veliki bahati brat

Studio B 24.09.2018
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić poručio je bivšem gradonačelniku Draganu Ðilasu da je lako izdavati saopštenja i ponovo ga pozvao da izađe sa njim na TV duel “pa da građani iz prve ruke čuju kako se Ðilas bogatio… »

Stefanović na pitanje Insajdera: Nisu prijavljene pretnje inspektorima u slučaju nelegalne gradnje na Pančićevom vrhu…

Insajder 24.09.2018
Na pitanje Insajdera da li je MUP obavešten da je prećeno inspektorima koji su radili na slučaju neleganog objekta na Pančićevom vrhu, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da policiji takve pretnje nisu prijavljene. Na dodatno… »

Časovi skraćeni u većini škola u Rasinskom okrugu

Novi magazin 24.09.2018
Prosvetni radnici danas drže skraćene časove u 38 škola od ukupno 52 škole u Rasinskom okrugu, rečeno je agenciji Beta u kruševačkoj Uniji sindikata prosvetnih radnika Srbije. "Od 38 škola u Rasinskom okrugu, u kojima većinu članova ima Unija… »

Zeleni: Građani da prevaziđu strah

Danas 24.09.2018
Priprema obeležavanja 5. oktobra u organizaciji Zelene ekološke partije – Zeleni protiču u nekoj vrsti „grča straha“ koje građani imaju i ZEP- Zeleni upozorava da građani moraju prevazići strah koji se nameće u Srbiji i koji koristi režimu… »

Špijunka: Marijan Rističević iz njive u parlament

Večernje novosti 24.09.2018
Na njivi je do duboko u noć, pošto kukuruz bere i pod svetlima kombajna, pa se kući vraća i iza ponoći. JESENjI poljoprivredni radovi su u punom jeku, pre svega berba kukuruza. Zbog toga je narodni poslanik i predsednik Narodne seljačke stranke… »

O 24. septembru iz vizure opozicije i vlasti

Danas 24.09.2018
Drugi dan rasprave u Skupštini Srbije o više zakonskih predloga Drugi dan rasprave u Skupštini Srbije o više zakonskih predloga poslužio je vlasti i opoziciji da se, svako na svoj način, priseti 24. septembra 2000. godine kada je DOS pobedio režim… »

Vučić i Čepurin razgovarali uoči posete Moskvi

Sputnik 24.09.2018
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je, uoči posete Moskvi i razgovora sa predsednikom Vladimirom Putinom, primio ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina. Aleksandar Vučić je rekao da je počastvovan što će imati priliku da… »

"Alternativa razgraničenju može da bude zamrzavanje evropskih integracija"

RTS 24.09.2018
Učesnici tribine "Šta dalje sa pregovaračkim poglavljem 35?" smatraju da je pitanje ragraničenja Srbije i Kosova jedina tema o kojoj će se razgovarati u narednom periodu i da je alternativa takvom rešenju kosovske krize zamrzavanje evropskih… »

Albanci tuže Srbiju za 22 milijarde evra zbog ratne odštete?

Alo 24.09.2018
Preko 22 milijarde evra je šteta koju je izazvala Srbija na Kosovu pre i za vreme rata (1990-1999), saopštili su vladini zvaničnici i analitičari u Prištini. Kako piše "Epoka e re", sve je više zahteva da se ovo skandalozno pitanje pokrene u… »

Obnova kliničkih centara: Rokovi probijeni, poslovi nezavršeni

Insajder 24.09.2018
Za rekonstrukciju i modernizaciju četiri klinička centra u Srbiji, čija je izgradnja počela još sedamdesetih godina prošlog veka, kredit Evropske investicione banke u iznosu od 150 miliona evra odobren je pre više od decenije. Rokovi za završetak… »