Politika arhiva vesti 24.09.2018

"Ako vam neko traži nešto u ime SNS, oterajte ga..."

Mondo 24.09.2018
"OTERAJTE U MAJČINU svakog ko dođe i pozove se na mene i nešto traži od vas a što je potrebno za SNS", poruka je Aleksandra Vučića, lidera naprednjaka i predsednika Srbije građanima. Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Na sednici Glavnog odbora Srpske… »

SAD sa za nastavak dijaloga Srbije i Kosova - rekao senator predsednici Vlade Srbije

Beta 24.09.2018
Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, započela je posetu Njujorku današnjim sastankom sa senatorom Ronom Džonsonom, predsedavajućim Komiteta Senata  Kngresa SAD za nacionalnu bezbednost i Potkomiteta za Evropu, saopštila je večera Vlada u… »

Stefanović o najpoznatijem nelegalnom objektu u Srbiji

Politika 24.09.2018
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da MUP nije dobio prijavu da je nekom prećeno u vezi sa najavljenim rušenjem nelegalnog ugostiteljskog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku. Stefanović je novinarima u Beogradu rekao da… »

Skupština: Polemika Božovića i Martinovića, Mali tvrdi da nije bio član DS

RTV 24.09.2018
BEOGRAD - Skupština Srbije nastavila je danas raspravu o više zakonskih predloga, među kojima su izmene i dopune Zakona o penzijsko-invalidskom osiguranju, po čijem će stupanju na snagu prestati da važi Zakon o privremenom smanjenju penzija. O… »

Sastanak sa Putinom za učvršćivanje prijateljstva

Politika 24.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je počastvovan što će imati priliku da razgovara sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da očekuje da i ovaj sastanak ima veliki značaj za dalje učvršćivanje prijateljstva srpskog i ruskog… »

Vulin: Vučić je državnik, sve radi u interesu Srbije

Danas 24.09.2018
Srbija je slobodna zemlja u kojoj se ni jedan program ne može i ne sme zabraniti, pa ni rijaliti, niti je dozvoljeno uređivati privatne medije, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin, povodom polemike koju je o rijaliti programima imao… »

Vlada Srbije usvojila Predlog zakona o zaštiti podataka o ličnosti

Nova ekonomija 24.09.2018
Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o zaštiti podataka o ličnosti kojim će, kako se navodi, svi lični podaci biti zaštićeni na jednak način kao i u državama članica EU. Vlada je u saopštenju nakon sednice navela se da se s ozbirom na sve… »

Selaković: Iz Njujorka ne očekujem ništa novo i epohalno u pregovorima sa Prištinom

Novi magazin 24.09.2018
Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da od razgovora delegacije Srbije i Prištine u Njujorku ne očekuje ništa novo ni epohalno jer, kako je ocenio to su razgovori koji teku. Selaković je za televiziju Prva rekao da… »

"SAD neće prihatiti bilo kakvo rešenje Beograda i Prištine"

Vesti online 24.09.2018
"Sjedinjene Američke Države neće prihvatiti bilo kakvo rešenje koje eventualno bude postignuto između Beograda i Prištine, posebno ne ono kojem nedostaje demokratski legitimitet", rekao je američki ambasador u Prištini, Greg Delavi. Prema njegovim… »

Biserko: Sva tri člana Predsedništva BiH su saveznici Rusije

Danas 24.09.2018
Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava o poseti Lavrova BiH i šta su povodom toga prećutali srpski mediji Beograd stalno želi da se predstavi kao miljenik Moskve i u tom smislu vešto spinuje informacije koje nisu uvek relevantne. Rusija… »