Politika arhiva vesti 24.09.2018

Vučić: Počeli smo da ostvarujemo snove

Dnevnik 24.09.2018
BEOGRAD: Sednica Glavnog odbora SNS počela je danas u Centru "Sava", a uvodno izlaganje drži predsednik stranke i Srbije Aleksandar Vučić. Srbija je pre četiri godine bila na ivici bankrotstva, a danas je nada čitave jugoistočne Evrope, naglasio je… »

Brnabić s Džonsonom o regionu, dijalogu, evrointegracijama

RTV 24.09.2018
NJUJORK - Predsednica Vlade Ana Brnabić u razgovoru sa senatorom Ronom Džonsonom, predsedavajućim Komiteta za nacionalnu bezbednost i Potkomiteta za Evropu Senata, rekla je da će svoju posetu SAD i učešće u generalnoj debati na Generalnoj… »

Pripadnicima MUP-a hiljadu dinara mesečno za korišćenje usluga Telekoma

Nova ekonomija 24.09.2018
Telekom Srbija i MUP potpisali protokol o saradnji. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i generalni direktor kompanije Telekom Srbija Predrag Ćulibrk su potpisali protokol o saradnji. Tim dokumentom je predviđeno da svi zaposleni u MUP-u… »

Rasprava u Skupštini o ukidanju zakona o smanjenju penzija

N1 Info 24.09.2018
Skupština Srbije završila je večeras načelnu raspravu o više predloga zakona i medjunarodnih sporazuma medju kojima je i ukidanje zakona o privremenom smanjenju penzija. Ukidanjem tog zakona, oktobarska penzija biće isplaćena bez umanjena, najavio… »

Vučić sa Čepurinom o sastanku sa Putinom

RTS 24.09.2018
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je, uoči posete Moskvi i razgovora sa predsednikom Vladimirom Putinom, primio ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina. Aleksandar Vučić je rekao da je počastvovan što će imati priliku da… »

Vulin: Vučić je državnik, sve radi u interesu Srbije

Danas 24.09.2018
Srbija je slobodna zemlja u kojoj se ni jedan program ne može i ne sme zabraniti, pa ni rijaliti, niti je dozvoljeno uređivati privatne medije, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin, povodom polemike koju je o rijaliti programima imao… »

"Podaci o ličnosti građana Srbije biće zaštićeni kao u EU"

B92 24.09.2018
Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o zaštiti podataka o ličnosti kojim će, a svi lični podaci biti zaštićeni na jednak način kao i u državama članica EU. Vlada je u saopštenju nakon sednice navela se da se s ozbirom na sve češće… »

Selaković o tome čime je Vučić zadovoljan, a čime ne

B92 24.09.2018
Beograd -- Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je da od razgovora delegacije Srbije i Prištine u Njujorku ne očekuje ništa novo ni epohalno. On je ocenio to su razgovori koji teku. Selaković je za televiziju Prva rekao da… »

Delavi: SAD neće prihvatiti bilo kakvo rešenje

RTS 24.09.2018
Sjedinjene Američke Države neće prihvatiti bilo kakvo rešenje koje eventualno bude postignuto između Beograda i Prištine, posebno ne ono kojem nedostaje demokratski legitimitet, rekao je američki ambasador u Prištini Greg Delavi. Prema njegovim… »

Biserko: Sva tri člana Predsedništva BiH su saveznici Rusije

Danas 24.09.2018
Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava o poseti Lavrova BiH i šta su povodom toga prećutali srpski mediji Beograd stalno želi da se predstavi kao miljenik Moskve i u tom smislu vešto spinuje informacije koje nisu uvek relevantne. Rusija… »