Politika arhiva vesti 24.09.2018

Vučić: Izneću frapantne dokaze o najbrutalnijem mešanju zapadnih sila u izbore u RS

Sputnik 24.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ima celu knjigu dokaza o mešanju zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj. „Nadam se da će sve biti u redu sa Republikom Srpskom i našim narodom tamo“, kazao je Aleksandar Vučić, i… »

Vučić: Imam bojazan, Srbe mnogi smatraju remetilačkim faktorom

Sputnik 24.09.2018
Imam bojazan zbog svega što se nadvija nad ovim delom Evrope, Srbe mnogi smatraju remetilačkim faktorom, kaže predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić. Vučić je na sednici Glavnog odbora SNS-a govorio o stabilnosti u regionu, KiM… »

Linta: Nastavak podsticanja mržnje prema Srbima

Dnevnik 24.09.2018
BEOGRAD: Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio odluku hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović da tokom druženja sa Hrvatima u Njujorku zapeva pesmu “Lijepa li si" koju izvodi Marko Perković Tompson kao nastavak podsticanja… »

Poverenik: Saznao sam iz saopštenja da je vlada usvojila Predlog zakona o zaštiti podataka o ličnosti

Insajder 24.09.2018
Kakav je odnos vlasti prema mišljenju struke i preporukama onih koji se staraju za primenu zakona koje ista ta vlast donosi, možda najbolje pokazuje odluka Vlade Srbije da Predlog zakona o zaštiti podataka o ličnosti dostavi Skupštini, a da ga pre… »

Vučić: Moja politika u vezi sa Kosovom je doživela poraz

Nedeljnik 24.09.2018
"Srbi vole da izgube sve. Više vole da plaču nad nečim što ostane daleko nego da imaju nešto u rukama”, ocenio je Vučić. Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je na Glavnom odboru SNS-a da je njegova… »

Vučić oštro: Ima visokih funkcionera koji će braniti zatvorske boje, slobodno ih oterajte kad se pozovu na mene ili SNS!

Kurir 24.09.2018
Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je danas da stranka mora da se menja, iako tako jaka stranka sa takvim rezultratima, nije postojala u 30 godina od uvođenja višestranačja u Srbiji. Ipak, primetio je, jedan njen mali deo sve više podseća na… »

Li na fruli odsvirao "Tamo daleko", frula poklon od Vučića

BK TV 24.09.2018
Ambasador Kine u Srbiji Li Mančang je danas, na proslavi Dana Narodne Republike Kine, na fruli koju mu je poklonio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odsvirao dve pesme, od kojih je jedna "Tamo daleko". "Kada sam od predsednika Vučića dobio frulu… »

Kineski ambasador na fruli odsvirao „Tamo daleko“. Frula poklon od Vučića

Sputnik 24.09.2018
Ambasador Kine u Srbiji Li Mančang je danas, na proslavi Dana Narodne Republike Kine, na fruli koju mu je poklonio predsednik Srbije Aleksandar Vučić odsvirao dve pesme, od kojih je jedna „Tamo daleko“. „Kada sam od predsednika Vučića dobio… »

Vučić: Šta smo sve uradili..

BK TV 24.09.2018
Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić istakao je danas, na Glavnom odboru partije, da su naprednjaci svojim radom počeli da ostvaruju velike snove koje su imali kada su došli na čelo države. “Za samo mesec dana je deset godina od… »

RTS bez odgovora na Đilasov zahtev za demanti, Vesić predlaže TV duel „bilo gde i bilo kada“

Insajder 24.09.2018
Nakon gostovanja zamenika gradonačelnika Gorana Vesića na RTS –u u kome je izneo optužbe na račun Dragana Đilasa, osnivač Saveza za Srbiju tražio je od javnog servisa da mu omogući demanti. Dok se RTS tim povodom ne oglašava, Vesić poziva… »