Politika arhiva vesti 23.11.2018

Britanci organizovali upad Albanaca na sever Kosova!

Alo 23.11.2018
Specijalci ROSU, mimo svih važećih sporazuma, u petak u zoru upali u Kosovsku Mitrovicu i uhapsili četvoricu Srba, za šta su imali podršku pojedinih zapadnih centara moći. Najmraćniji scenario, na koji su srpske bezbednosne službe upozoravale… »

Poruka iz Tirane preti da preokrene krizu na Kosovu!

Alo 23.11.2018
Dok kamioni na Merdaru stoje, a roba na Kosovu i Metohiji poskupljuje, zvanična Albanija traži od Prištine da povuče najnoviju odluku. U pekarama u Gračanici vekna hleba od danas košta 40 centi, 10 više nego juče. Sa posledicama prištinske mere o… »

Brnabić: Srbija će po svaku cenu čuvati stabilnost, osim po cenu života Srba na Kosovu i Metohiji

Novi magazin 23.11.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će Srbija po svaku cenu čuvati stabilnost, osim po cenu života i slobode Srba na Kosovu i Metohiji. "Apelovaćemo ;na razum, međunarondo pravo i pravdu, potpisane međunarodne sporazume na snazi… »

Vučić: Šta je trebalo da uradim? Da se izvinim NATO-u što su nas lagali?

Sputnik 23.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je na Andrićevom vencu sastanak sa ministrima u Vladi. „Uvođenje taksi je anticivilizacijski čin i kršenje jednog od funadamentalnih principa, a to je sloboda protoka robe i usluga. Priština to pravda… »

Prelomna poruka koju je Srbija uputila Rusiji, a čuo ju je NATO

Sputnik 23.11.2018
Logično je da je predsednik Srbije rekao ruskom ambasadoru da je poljuljano poverenje u misiju Kfor, odnosno NATO, jer nam je Rusija prijateljska zemlja. Ali to će čuti i oni kojima je izjava prvenstveno i namenjena. Kritika sa Zapada će naravno biti… »

Nedimović najavio nacionalnu laboratorju za kontrolu mleka, Savez za Srbiju: Ministar u kampanji

Novi magazin 23.11.2018
Ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović izjavio je danas u Lučanima da će budžet za poljoprivredu u sledećoj godini biti uvećan za pet milijardi i da će ta sredstva biti upotrebljena za subvencionisanu nabavku poljoprivredne mehanizacije… »

Vučić uputio žestoku poruku Albancima

Alo 23.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je žestoku poruku Albancima nakon sastanka sa ministrima na Andrićevom vencu. - Uvođenje taksi je anticivilizacijski čin i kršenje jednog od fundamentalnih principa, a to je sloboda protoka robe i usluga… »

Novoj pčelarskoj zadruzi oko 7 miliona dinara bespovratnih sredstava od vlade

Novi magazin 23.11.2018
Ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj i rad javnih preduzeća Milan Krkobabić i pomoćnik predsednika Opštine Prokuplje Vladica Mladenović potpisali su ugovor o dodeli 6.940.000 dinara bespovratnih sredstava novoformiranoj Pčelarskoj… »

SNS jagodina: Puna podrška Aleksandru Vučiću i srpskom narodu na Kosmetu!

Alo 23.11.2018
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i rukovodstvu zemlje u naporima koje čine za mirno prevazilaženje veoma teške situacije na severu Kosova i Metohije, a koja preti da eskalira… »

Civilno društvo u otvorenom pismu Odboru za informisanje traži transparentan izbor novog Poverenika

Insajder 23.11.2018
Organizacije civilnog društva, medija, predstavnika poslovne, stručne i naučne zajednice uputile su otvoreno pismo Odboru za informisanje Skupštine Srbije u kojem traže da proces izbora novog Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu… »