Politika arhiva vesti 23.11.2018

Vučić vanredno sa šefovima Vojske, MUP, specijalnih jedinica i Brnabić

Studio B 23.11.2018
Predsednik Aleksandar Vučić od jutros ima vanredne sastanke sa šefovima Vojske i policije i drugih bezbednosnih službi, kao i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica, FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk U Predsedništvo su stigli ministar… »

Napadnut Borko Stefanović: Predsedniku Levice Srbije razbijena glava tokom tribine u Kruševcu, policija traga za napadačima…

Telegraf 23.11.2018
Na fotografijama objavljenim na Tviter nalogu Levice Serbije vidi se da je Borku Stefanoviću razbijena glava u predelu potiljka, i navodi se da je odveden u ambulantu na ušivanje. Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović napadnut je oko 17.30 časova… »

Haradinaj: Vučić bi da ruši moju vladu jer nisam za podelu

B92 23.11.2018
Priština -- Kosovski premijer Ramuš Haradinaj ponovio je u intervjuu za RTK 2 da će porez od 100 odsto biti ukinut kada dođe do međusobnog priznavanja Srbije i Kosova. "Najverovatnije kada priznamo jedni druge, ali ne možemo više delimično, to… »

Ambasada SAD u Prištini oštro kritikovala uvođenje taksi

Studio B 23.11.2018
Američka ambasada u Prištini oštro je kritikovala odluku kosovske vlade da uvede takse od 100 odsto na srpske proizvode.U odgovoru za prištinsku Gazetu Ekspres, američka ambasasa u Prištini izrazila je zabrinutost zbog te odluke te pozvala kosovske… »

Vučić: Ubistvo Ivanovića nije razrešeno, svrha hapšenja je da se zamaskira spaljivanje srpskih proizvoda

Insajder 23.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će razgovori s Prištinom biti mogući tek kada kosovske vlasti povuku odluku o uvođenje taksi na proizvode iz Srbije, koja je, kako je rekao, anticivilizacijski čin i kršenje slobode… »

Brnabić: Oni takse, upade, mi razum i razvoj

B92 23.11.2018
Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da se na osnovu događaja u proteklih nekoliko dana može videti koliko Beograd i Priština vode različite politike. Premijerka Ana Brnabić istakla je da su tri najvažnije stvari koje je Priština… »

"Znali su tačno kada je Radoičić prešao Jarinje"

B92 23.11.2018
Beograd -- Predsednik Alekandar Vučić izjavio je da srpsko specijalno Tužilaštvo za orgnaizovani kriminal od prištinskog nije dobilo ništa u vezi sa Milanom Radoičićem. Radoičića su pokušali da uhapse jutros. Vučić je novinarima u… »

Pretučen Borko Stefanović!

Alo 23.11.2018
Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović pretučen je u oko 17.30 u Kruševcu u naselju Rasadnik. On je pretučen ispred mesne zajednice gde je trebalo da održi tribinu. Kako saznajemo njega je prebila grupa od 4-5 maskiranih osoba. Oni su mu zadali… »

Vučić: Albanci će izazvati katastrofu velikih razmera, Kfor je slagao, više im ne verujemo

Alo 23.11.2018
Povucite svoje varvarske tarife i odmah ćemo razgovarati, poručio je večeras predsednik Aleksandar Vučić posle sednice sa premijerkom i svim ministrima Vlade Srbije. Onemogućavanje trgovine sa Kosmetom predstavlja najznačajniji pokušaj… »

Kurc poslao poruku o Kosovu, njegove reči pogodile Albance tačno u centar!

Alo 23.11.2018
Austrijski kancelar komentarisao na društvenim mrežama. Austrijski kancelar Sebastijan Kurc izrazio je žaljenje zbog odluke vlade tzv. Kosova da poveća porez za 100 posto na robu iz Srbije i BiH i poručio da barijere treba rušiti, a ne da se… »