Politika arhiva vesti 07.11.2016

Vučić: Biće promena u bezbednosnim službama!

Alo 07.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da zna da neko nije slučajno bacio oružje u blizini njegove porodične kuće u Jajincima... On je najavio da će biti promena u bezbednosnim službama i dodao da mu je bitno da mu porodica bude bezbedna, a da… »

Aida Ćorović u otvorenom pismu Vučiću: Vaši bahati sandžački pulen Zukorlić siluje moj grad

Nedeljnik 07.11.2016
"U centru Novog Pazara, na većem delu gradskog trga, na vlasništvu svih koji su živeli i svih nas koji živimo u ovom gradu, niče Vavilonska kula, niče gadni mastodont koji, bez skrupula i srama, podiže bivši glavni muftija, sadašnji poslanik i… »

TRAMP-KARIĆ: Posle 12 godina Tramp preuzeo Bogoljubove "lance i katance" (FOTO, VIDEO)

BK TV 07.11.2016
Ono što je Bogoljub Karić pre 12 godina govorio u kampanji, danas govori Donald Tramp. Obojica su uspešni biznismeni, koji grade milione kvadrata i obojica u želji da posrnulu zemlju izvedu na pravi put, aktivirali su se politički. Ušli su u… »

Premijer na RTS-u: Nikada se nisam junačio, samo da je moja porodica zaštićena

BK TV 07.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na Radio televizij RTS-a odgovarujući na pitanja vezana za pronađeno oružje u naselju Jajinci, o bezbednosnoj situaciji u zemlji, ali i ekonomskoj situaciji u našoj zemlji. Premijer Srbije Aleksandar… »

Napredak u istrazi, stvari ozbiljnije nego što se mislilo

Studio B 07.11.2016
Policija je napredovala u istrazi u vezi sa oružjem u Jajincima i na Novom Beogradu i izgleda da su stvari ozbiljnije nego što smo mislili u prvom trenutku, izjavio je premijer Aleksandar Vučić gostujući na RTS-u. „Nisam očekivao da će policija… »

Premijer Vučić: Špijuni neće upravljati ovom zemljom! (FOTO)

Telegraf 07.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić odgovara na pitanja vezano za izgradnju auto-puta, pronađeno oružje u Jajincima i o stanju javnog duga. Premijer Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras na prvom programu RTS-a odgovara na pitanja vezana za… »

U Beč iz Jagodine otputovalo 600 studenata

Novi magazin 07.11.2016
U organizaciji Skupštine grada Jagodine, večeras je 600 studenata koji studiraju u ovom gradu i studenata iz ovog grada koji studiraju u drugim mestima Srbije i inostranstvu, otputovalo za Beč gde će biti do 10.novembra. Sa studentima je otputovala i… »

Vučić: Srbiji potreban predsednik koji će se dopunjavati s vladom

Beta 07.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se neće kandidovati na predsedničkim izborima naredne godine i da je Srbiji potreban šef države koji će se dopunjavati s vladom. On je za Radio televiziju Srbije rekao i da veoma poštuje rad… »

Insajder: Andrej Vučić bio u Jajincima i u danu kad je nađeno oružje

Kurir 07.11.2016
BEOGRAD - Do tumačenja da je Andrej Vučić bio potencijalna meta došlo je zbog činjenice da on mnogo česće od svog brata, Aleksandra Vučića, odlazi u porodičnu kuću u Jajincima, objavio je večeras Insajder, pozivajući se na informacije iz… »

Zoran Živković: Saša Janković će imati punu podršku ako se kandiduje za predsednika

Kurir 07.11.2016
BEOGRAD - Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je da aktuelna vlast pati jer nema podršku društvene elite a da je premijer Aleksdandr Vučić sam sebi najveći neprijatelj. On je odbacio bilo kakvu sličnost u atmosferi izmedju dešavanja… »