Arhiva vesti 26.11.2016

Srpkinja se utopila u Ibru kod Zubinog Potoka

Mondo 26.11.2016
Jedna žena utopila se danas u reci Ibar na severu Kosova, u selu Pridvorica u opštini Zubin Potok. Foto: MONDO/Dragana Todorović Regionalni šef operative Kosovske policije Zzeljko Bojić izjavio je Tanjugu da je u pitanju V.V. (75) i da se nesreća… »

Predsednički izbori će koštati najmanje 1,3 milijarde dinara

Radio 021 26.11.2016
Predsednički izbori naredne godine koštaće, ne računajući troškove kampanje, oko 1,3 milijarde dinara. Nacrtom budžeta za narednu godinu za organizaciju predsedničkih izbora Republičkoj izbornoj komisiji namenjeno je nešto više od milijardu i… »

Rusija: Antiteroristička operacija pokrenuta u Dagestanu

B92 26.11.2016
Antiteroristička operacija pokrenuta je u tri oblasti ruske severnokavkaske republike Dagestan, gde je u toku potraga za ekstrenistima. To je za TASS izjavio portparol operativnih štabova Nacionalnih antiterorističkih komiteta u Dagestanu. "Režim… »

Crno-beli se ne šale Kamerunski napadač prvo zimsko pojačanje Partizana! /video/

Blic sport 26.11.2016
Partizan je završio posao sa prvi pojačanjem u zimskom prleaznom roku. Novi fudbaler crveno-belih je postao Leandre Tavamba. Zobacz na Youtube Kamerunski napadač dogovorio je trogodišnju saradnju sa klubom iz Humske, a promocija će biti obavljena u… »

Žena-zmaj Kako Amerikanci špijuniraju džihadiste sa ivice svemira

Blic 25.11.2016
Poznati američki špijunski avion ima novi zadatak. "U2" poznat i kao "žena-zmaj" sa ivice svemira špijunira pripadnike Islamske države. Dok je u vreme Hladnog rata korišćen za otkrivanje tajni Sovjetskog saveza, sada nadleće Bliski istok i to na… »

LSV: Državni praznici da budu i 3. maj, 31. jul i 28. februar

RTS 26.11.2016
Liga socijaldemokrata Vojvodine založila se da se državnim praznicima, pored 25. novembra 1918. kada je doneta odluka o prisajedinjenju Vojvodine Srbiji, državnim praznicima proglase i 3. maj, 31. jul i 28. februar, koji su takođe značajni datumi u… »

Vlasnik Juvitane: Kažite mi gde ima voća za zdravu dečiju hranu

Gde investirati 26.11.2016
Kompanija “Swislion” Takovo proteklih se dana našla na udaru javnosti zbog nalaza Ministarstva zdravlja da su u njihovoj hrani za decu pronađene nedozvoljene količine pesticida. Povodom toga danas se u dnevnom listu “Politika” oglasio vlasnik… »

Opozicija da razmotri i opciju napuštanja parlamenta

Beta 26.11.2016
Poslanik i funkcioner Demokratske stranke (DS) Goran Ješić ocenio je danas da je parlamentarizam u Srbiji "ozbiljno ugrožen" i da političko nasilje vlasti nad opozicijom obesmišljava postojanje parlamenta, zbog čega bi opozicija morala da preispita… »

SDP ima novog lidera, Bernardić nasledio Milanovića

B92 26.11.2016
Zagreb -- Prema nezvaničnim rezultatima izbora u hrvatskom SDP Davor Bernardić je potvrdio nadmoć iz prvog kruga i gotovo sigurno postaje novi predsednik te stranke. Na izbore je izašlo nešto manje članova SDP nego u prvom krugu kada je glasalo njih… »

Partizan doveo napadača: Tavamba crno-beli do 2019! (video)

Sportski žurnal 26.11.2016
Parni valjak je na vreme krenuo da ojačava tim pred zimski prelazni rok. Prvi igrač koga je sportski direktor Ivica Iliev „dogovorio“ je snažni napadač iz Kameruna, Lenadre Tavamba. Doskorašnji napadač Kairata danas je u Beogradu dogovorio… »