Politika arhiva vesti 26.11.2016

Kuburović: Izuzetno zadovoljavajući nivo javnog beležništva

Novi magazin 26.11.2016
Javno beležništvo u Srbiji je nakon dve godine rada na izuzetno zadovoljavajućem nivou, istakla je danas ministarka pravde Nela Kuburović na Prvom savetovanju javnih beležnika, koje je Javno beležnička komora organizovala u Nišu. Prema njenim… »

I predsednički izbori zavise od Vučića

B92 26.11.2016
Do predsedničkih izbora ostalo je nešto više od pet meseci, ali za sada ni vlast ni opozicija ne žele da se izjasne ko će biti njihovi kandidati u izbornoj trci. Stručnjaci kažu da će odluka o ulasku u izbornu trku zavisiti od odluke premijera… »

Vesić: Nijedna škola u Beogradu neće biti zatvorena

B92 26.11.2016
Neće biti škola u Beogradu koje će biti zatvarane, zbog manjka učenika, već bi trebalo da dobiju predškolska odeljenja, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić. "Odluka je, i naša želja, da se nijedna škola ne zatvori, već da škole koje imaju… »

Nikolić: Velika Rusija ne treba da se obazire...

B92 26.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav NikolicĚ� kaže za Sputnjik da rezolucija EP o ruskim medijima deluje kao stvar na koju je u prvim danima trebalo odgovoriti ozbiljno. On je istakao i da je to “stvar koju možda ne treba dalje podgrevati jer bi se i sama… »

Mirović: Ničiji identitet u Vojvodini neće biti ugrožen

RTS 26.11.2016
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je da ničiji identitet i ničija samobitnost u današnjoj Vojvodini ne smeju i neće biti ugroženi, a naročito ne onih koji su, zajednički sa srpskim narodom, hrabro i odlučno ispisivali istoriju… »

Vulin: Srbija ne mora nikom da se izvinjava zbog ratova

Novi magazin 26.11.2016
Srbija ne mora nikom da se izvinjava zbog ratova kroz istoriju, kao ni za NATO bombardovanje, već samo može da bude ponosna na svoje borce, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin. Kako je rekao… »

Saznajte zašto je Šešelj razbio Vučića i tomu: Šokantna pobeda na izborima!

Kurir 26.11.2016
Vojislav Šešelj izazvao je cunami na političkoj sceni, ima veliku podršku i ozbiljno preti da pomrsi račune vladajućoj koaliciji! Predsednički izbori dnevnog lista Kurir i portala Kurir.rs, koje organizujemo na našoj Fejsbuk stranici, tresu… »

Nikolić: Ako se kandidujem, prirodno je da me SNS podrži

Nedeljnik 26.11.2016
Nikolić je istakao da će javnost, kad dođe vreme za raspisivanje izbora, videti ko će imati čiju podršku i ko će biti čiji kandidat. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da još nije odlučio da li će se ponovo kandidovati na… »

Vučić uputio telegram saučešća, a pridružili mu se i drugi političari: Srbija će uvek ceniti slobodarski duh Fidela…

Telegraf 26.11.2016
- Veoma me je ožalostila vest o smrti Fidela Kastra, dugogodišnjeg lidera Republike Kube. Kroz njegov život i rad, kao jedne od najupečatljivijih svetskih državničkih figura dvadesetog veka, odslikava se najveći deo istorije Vaše zemlje - stoji u… »

Džihić: Srbija na "brisanom prostoru"

RTV 26.11.2016
BEČ - Viši savetnik Austrijskog instituta za međunarodnu politiku Vedran Džihić smatra da unutar Srpske napredne stranke postoje previranja oko nastavka evrointegracija, koja će isplivati na površinu u predstojećoj predsedničkoj kampanji u… »