Politika arhiva vesti 26.11.2016

Skup cirkus: Bacamo 16 miliona da se Marijan upristoji!

Kurir 26.11.2016
Poslanici tvrde da bi novac za „obrazovanje i usavršavanje“ trebalo da se iskoristi za učenje bontona kako se ne bi poklali u Skupštini. Poslanici Skupštine Srbije svoje psovke i pljuvanje moći će da „usavrše“ u 2017. godini jer je za… »

Spreman za veliki koncert: Dačić vežba za duet s Bešlićem

Kurir 26.11.2016
Da odem kao publika, siguran sam da će da me izvuče na binu! Teraće me da pevam... I onda ću, hteo - ne hteo, morati - komentariše Dačić za Kurir. Šef diplomatije Ivica Dačić spreman je da pred publikom u beogradskom Sava centru 3. decembra… »

Haos u pinkovim zvezdama: Nameštala ogromne grudi, a gaćice se vide jer haljina sve otkriva! (foto)

Srbija danas 26.11.2016
Svi gledali u njen dekolte. Za dnevnu dozu ženskih grudi u takmičenju Pinkove zvezde ponovo se potrudila pevačica Dara Bubamara. Svakako da kandidatima nije bilo nimalo lako da pevaju kada je ispred njih bio ovakav prizor u žiriju. Foto: Youtube… »

Đuriću Velika plaketa odbora za dijasporu

RTV 26.11.2016
BUDIMPEŠTA - Direktoru Srpskog kulturnog i dokumentacionog centra (SKIC) u Budimpešti Milanu Đuriću uručena je Velika plaketa, priznanje za unapređenje odnosa Srba koji žive u inostranstvu sa matičnom državom, koje dodeljuje Odbor za dijasporu i… »

Nova stranka podržala Jankovića za predsedničkog kandidata; DJB: Prerano izjašnjavanje potpomaže hajku

Insajder 26.11.2016
Nova stranka podržala je ombudsmana Sašu Jankovića kao zajedničkog kandidata opozicije, smatrajući da će Janković dobiti podršku barem desetak opozicionih stranaka. Pokret Dosta je bilo saopštio e da podržava rad Saše Jankovića, ali ističe da… »

Partnerstvo građeno na međusobnom poverenju i učinku

Dnevnik 26.11.2016
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor, koji je i lider Saveza vojvođanskih Mađara, u intervjuu za „Dnevnik” kaže da će do kraja godine biti najmanje još jedna sednica Skupštine, na kojoj će biti razmatran predlog pokrajinskog budžeta… »

Nikolić: Ako se ponovo kandidujem za predsednika prirodno je da budem kandidat SNS-a

Insajder 26.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da još nije odlučio da li će se ponovo kandidovati na predsedničkim izborima, ali da je, ako to učini, prirodno da bude kandidat Srpske napredne stranke. "Kad dođe vreme za kampanju onda ćete znati i… »

Šta Zoranu zabole za moje kurtone?!

Alo 26.11.2016
Mrka poručio Zorani da ga pusti da na miru kupuje kurtone! Nakon što je ministarka građevine Zorana Mihajlović počasnog predsednika SPS-a Milutina Mrkonjića oštro kritikovala što je rekao da će 5.000 dinara jednokratne pomoći za prenzionere… »

Odnosi Beograda i Havane u Kastrovoj eri

RTS 26.11.2016
Od bezrezervne podrške i bliske saradnje do međunarodnih oštrih kritika - odnosi Kube Fidela Kastra sa našom zemljom menjali su se kroz decenije. Ipak, uvek na prijateljskoj osnovi. Samo godinu dana od revolucije, Fidel Kastro je u Ujedinjenim… »

Zid ćutanja SPS: Dačić i Bajatović neće da pričaju o uhlebljenju kadrova

Blic 26.11.2016
Zapošljavanje kadrova SPS u fabrici "Toza Marković" nakon što je "Srbijagas" preuzeo tu firmu izazvalo je veliku pažnju javnosti, ali i stvorio zid ćutanja u centrali socijalista. Niko od vodećih ljudi ove partije nije želeo da komentariše po kom… »