Politika arhiva vesti 06.02.2017

Ostavio oproštajno pismo i ubio se pred skupštinom: Ovo su bile njegove poslednje reči

Kurir 06.02.2017
Vojislav Šešelj, lider SRS, kaže da je on rekao bivšem ministru policije i poslaniku SPS Vlajku Stojiljkoviću da se 2002. godine ubije ispred Savezne skupštine! Stojiljković je zaista samo mesec dana kasnije pucao sebi u glavu ispred parlamenta! U… »

Kako je Vučić ostvario dečački san: Pročitajte predsednikov sastav iz 4. Razreda osnovne škole (foto)

Telegraf 06.02.2017
Pre tačno 38 godina, Aleksandar Vučić, tada devetogodišnji učenik IV-5 OŠ "Branko Radičević" uradio je sastav na temu "Tebi Republiko". U tom sastavu današnji premijer Srbije piše da on "uči i trudi se da bi i sam jednog dana svojoj zemlji… »

Premijer: Dogovor o zidu u Kosovskoj Mitrovici isti kao 8. decembra

Studio B 06.02.2017
Premijer Aleksandar Vučić rekao je da će sutra, u skladu sa postignutim dogovorom, početi izgradnja kompleksa u blizini mosta na Ibru u severnom delu K.Mitrovice, sa svim detaljima koji su Srbima potrebni. foto Tanjug Srbi su dobili šta su želeli, a… »

Vođe navijačke grupe vežbale pucanje na poligonu Vojske Srbije?

Insajder 06.02.2017
Vojni sindikat Srbije podneo je danas krivičnu prijavu protiv brigadnog generala V.Z. i potpukovnika N.D. zbog toga što su, kako se navodi u saopštenju, zloupotrebili službeni položaj, ali i zbog toga što su omogućili ljudima iz kriminogene sredine… »

Janković: Čuvajte zaštitnika građana, ja sam svoju misiju ovde završio

Insajder 06.02.2017
Čuvajte zaštitnika građana, ja sam svoju misiju ovde završio - tim rečima se ombudsman Saša Janković obratio prisutnima na večerašnjem prijemu povodom 10 godina postojanja te institucije. Janković je obraćanje počeo pozdravom svojim… »

Vođi navijača Belivuku određen pritvor zbog mogućeg ponavljanja krivičnog dela

Insajder 06.02.2017
Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor Veljku Belivuku, osumnjičenom za ubistvo Vlastimira Miloševića 30. januara u centru Beograda, potvrđeno je za Insajder.net u Višem sudu. Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je… »

Ambasada SAD: Pozdravljamo sporazum o K.Mitrovici

B92 06.02.2017
Ambasada SAD u Prištini pozdravila je sporazum o revidiranom urbanističkom planu o pretvaranju ulice Kralja Petra u Kosovskoj Mitrovici u pešačku zonu. Nju su potpisali ministar prostornog planiranja Ferat Šalja i gradonačelnik Severne Mitrovice… »

Saobraćaj se u Srbiji odvija bez problema, rečni još nije normalizovan

Novi magazin 06.02.2017
Drumski, železnički i vazdušni saobraćaj u Srbiji večeras se odvija bez zastoja i poremećaja, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva i saobraćaja. Ledostaj trenutno postoji na sektoru Dunava od Smedereva do Kostolca, kao na sektoru nizvodno od… »

SRS: Krivična prijava protiv N. N. lica iz Izborne komisije

Dnevnik 06.02.2017
– Srpska radikalna stranka će podneti krivičnu prijavu protiv N. N. lica iz Pokrajinske izborne komisije zbog osnovane sumnje da je izvršeno. krivično delo falsifikovanja službenog dokumenta, čime je narušen izborni proces i, protivno Ustavu i… »

Zobenica: Salak i DS ponižavaju građane

Dnevnik 06.02.2017
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Damir Zobenica izjavio je sinoć da će uvek više verovati Vladi svoje države, MMF-u i Fiskalnom savetu, nego. potpredsedniku DS-a Igoru Salaku, „čuvenom ekonomskom stručnjaku” koji tvrdi da MMF iznosi… »