Politika arhiva vesti 06.02.2017

Čankova kandidatura smanjuje šanse Vučiću

Danas 06.02.2017
*Klačar: Ti kandidati bi samo uz dobru, aktivnu i motivišuću kampanju mogli da izvedu na birališta one koji su neopredeljeni ili pak oni koje su proteklih godina bili apstinenti i time doprinesu većoj izlaznosti na kojoj bi neko od njih mogao da… »

Šta kaže Vučić o podeli Kosova

Alo 06.02.2017
Premijer je prokomentarisao predlog američkog republikanskog kongresmena o razmeni teritorija, ali i rušenje zida u Kosovskoj Mitrovici. Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom predloga američkog republikanskog kongresmena Dejne… »

Nikolić ne ide u Sarajevo ako BiH podigne tužbu za genocid

Danas 06.02.2017
*Ukoliko se poseta predsednika Nikolića, ipak realizuje, sagovornici Danasa bliski kabinetu Bakira Izetbegovića, člana Predsedništva Bosne i Hercegovine, kažu da će se predstavnik Bošnjaka "verovatno videti sa predsednikom Srbije", ali dovode u… »

Za ulazak u EU 47 odsto građana Srbije

Alo 06.02.2017
Učlanjenje Srbije u Evropsku uniju podržava 47 odsto građana Srbije, dok je 29 odsto protiv, pokazalo je istraživanje koje je krajem decembra sprovela Kancelarija za evropske integracije. Ukoliko bi sutra bio održan referendum sa pitanjem "Da li… »

Šešelj: Izbori neće biti fer

Alo 06.02.2017
Predsednik SRS i kandidat te stranke za predsednika Srbije Vojislav Šešelj izjavio je danas da ne očekuje fer izbore, ali da je spreman za borbu. Šešelj je za Istinomer rekao da se u opštinskim odborima SRS već vrši instruktaža članova biračkih… »

Šik: Zorana kopira Melaniju Tramp!

Kurir 06.02.2017
Poput prve dame koja je na inauguraciji supruga prošetala plave damske rukavice, i Mihajlovićeva ove zime nabacila taj modni detalj u svim bojama. Potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović iskopirala je prvu damu SAD Melaniju… »

Šešelj: Spreman sam za borbu na izborima

BK TV 06.02.2017
Predsednik Srpske radikalne stranke i kandidat za predsednika Srbije Vojislav Šešelj izjavio je danas da ne očekuje fer izbore, ali da je spreman za borbu. Šešelj je za Istinomer rekao da se u opštinskim odborima SRS već vrši instruktaža članova… »

Vučić: Dogovor o zidu isti kao 8. decembra

Telegraf 06.02.2017
Vučić je novinarima u Beogradu rekao da sutra počinje izgrađna kompleksa sa svim detaljima koji su potrebni Srbima u severnoj Mitrovici, a u skladu sa dogovorom, te istakao da su Srbi dobili šta su želeli i da je sačuvan mir. Premijer Aleksandar… »

Nebojša Stefanović i Brankica Janković o unapređenju ravnopravnosti

Telegraf 06.02.2017
Na sastanku je posebno bilo reči o nastavku obuka policijskih službenika i službenica pod nazivom "Prepoznavanje i reagovanje na diskriminaciju“. Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u… »

Potpredsednik užičkog DS napušta stranku i prelazi kod Vuka Jeremića

Blic 06.02.2017
Slobodan Pajović, potpredsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Užicu, vodiće u užičkom kraju predizbornu kampanju u ime Vuka Jeremića. Pajović, koji je u jednom manadatu bio i narodni poslanik, danas će podneti ostavku na mesto šefa… »