Politika arhiva vesti 06.02.2017

Jemstvo ulaznica za predsedničku trku, pobedniku tri miliona evra

Dnevnik 06.02.2017
Još uvek se ne zna koliko kandidata će se naći na glasačkom listiću za predsedničke izbore, ali je zato poznat „kolač” koji će iz državnog budžeta raspodeliti politički suparnici. Za finansiranje kampanje izbora za šefa države, iz kase… »

Ajoj, srce će iskočiti! Sara je Srbiju opčinila u Pinkovim Zvezdama, a sada se - skinula! (hot foto)

Srbija danas 06.02.2017
Jao, jao, jao... Takmičarka u "Pinkovim zvezdama" Sara Reljić proteklog vikenda je izvela pesmu "Romale, romali" i nakon baraža je prošla u naredni krug ovog popularnog šoua. Ona je dobila komplimente na račun svog pevanja, ali i na račun izgleda… »

Vođa navijača Belivuk: Umesto kućnog zatvora u pritvor za ubistvo

Insajder 06.02.2017
Veljko Belivuk, osumnjičen da je prošlog ponedeljka u centru Beograda na tramvajskim šinama upucao i ubio Vlastimira Miloševića, trebalo je da bude u kućnom zatvoru. On, međutim, još nije počeo izdržavanje te kazne jer je njegov predmet, kako je… »

Balša ruši Beograd na vodi?!

Alo 06.02.2017
Balša bi da ruši Beograd na vodi?! Poslanik demokrata Balša Božović zapretio je juče da će ukloniti projekat “Beograd na vodi”, odgovor iz tabora naprednjaka ubrzo je stigao pa mu je potpredsednik SNS-a poručio da lupa gluposti. Visoki… »

Prvo ovogodišnje zasedanje u Priboju

RTV Novi Pazar 06.02.2017
Danas je svoje prvo zasedanje u ovoj godini imalo Opštinsko veće Priboja koje je razmatralonajbitnije teme i nagomilana tekuća pitanja nakon pravnog vakuma u proteklih mesec dana. Planirana tačka Dnevnog reda usvajanje Pravilnika o finansiranju u… »

Bruka! Rasturili je uvredama: Bekuta i Karleuša užasno ponizile takmičarku: Deformisana si! (video)

Srbija danas 06.02.2017
Preterale su! U mutičkom takmičenju "Zvezde Granda" pale su teške reči, a sve na račun fizičkog izgleda jedne od takmičarki. Nastup 27-godišnje Maje Marković, koja živi u Beogradu, a rodom je iz Leskovca, dobio je različite ocene, a umesto o… »

DS traži sednicu Odbora za kontrolu službi bezbednosti

Novi magazin 06.02.2017
Demokratska stranka (DS) zatražila je danas održavanje sednice Odbora za kontrolu službi bezbednosti povodom krivične prijave Vojnog sindikata Srbije, koji je naveo da su visoki oficiri Vojske Srbije omogućili kriminalcima da koriste strelište i… »

Čeda ne bira: Ljajića, Zukorlića i Ugnjanina vezuju sukobi, ali i jedan političar

Blic 06.02.2017
Rasim Ljajić, Muamer Zukorlić i Sulejman Ugnjanin... Ovu trojicu bošnjačkih političara vežu međusobni sukobi, ali i lider LDP-a Čedomir Jovanović, sa kojim su svi tesno sarađivali. Posle Ljajića, sa kojim je Jovanović bio u koaliciji DOS, pre… »

"U svetu postoje neposredni izbori za gradonačelnika..."

B92 06.02.2017
Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić rekao je za Sputnjik da će se kandidovati za gradonačelnika Beograda. On je istakao da će sigurno “izaći na crtu” prvom čoveku prestonice Siniši Malom, ali je istakao i da sistem biranja… »

Ko će popuniti fotelje u Programskom savetu RTS? / VIDEO

B92 06.02.2017
Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije utvrdio je listu od 28 kandidata za članove Programskog saveta Raadio-televizije Srbije. Među kandidatima su pravnici, novinari, kustosi, profesori, jedan bivši ministar i tri člana informativne… »