Arhiva vesti 20.08.2017

Rim traži bolju saradnju obaveštajaca Evrope i Afrike

B92 20.08.2017
Italija predlaže bolju saradnju evropskih i zapadnoafričkih obaveštajnih agencija, kako bi se razmenjivale informacije o mogućim terorističkim pretnjama. To je izjavio italijanski ministar spoljnih poslova Anđelino Alfano. On je to irekao na… »

Na zapadu Peloponeza besni pozar, kuće nisu ugrožene

Večernje novosti 20.08.2017
U grčkoj oblasti Ilija, na zapadu Peloponeza, izbio je požar, koji za sada ne ugrožava kuće, saopštila je danas vatrogasna služba. U grčkoj oblasti Ilija, na zapadu Peloponeza, izbio je požar, koji za sada ne ugrožava kuće, saopštila je danas… »

Sokobanja: Ne pijte vodu sa javni česama

B92 20.08.2017
Štab za vanredne situacije u opštini Sokobanja saopštio je da je zbog bakteriološke neispravnosti na snazi zabrana korišćenja vode za piće sa javnih česama. Na sednici štaba održanoj, kako se navodi u saopštenju, zbog javljanja građana sa… »

Ko su najvredniji glumci Holivuda?

B92 20.08.2017
Ko najviše radi u Holivudu? Magazin Vol strit odlučio je da sazna odgovor na ovo pitanje proučavajući broj pojavljivanja poznatih glumaca u filmovima u poslednjih pet godina, kao i ukupan broj njihovih angažmana. Rezultat je sledeća lista: 1. Dvejn… »

Farah pobedio na svojoj poslednjoj trci u Britaniji

Novi magazin 20.08.2017
Britanski atletičar Mo Farah pobedio je danas u trci na 3.000 metara na mitingu Dijamantske lige u Birmingemu, u svojoj poslednjoj trci na nekom od britanskih stadiona. Farah, koji će od 2018. godine trčati maratone, do pobede je stigao rezultatom… »

Rada Manojlović iskreno o vezi sa harisom: Prevazišli smo sve probleme!

Kurir 20.08.2017
Ljubavna priča pevačice Radmile Manojlović i njenog devet godina mlađeg kolege Harisa Berkovića bila je u centru pažnje poslednjih meseci. Kada su u martu ove godine raskinuli, fanovi koji su im predviđali skori brak bili su razočarani. Međutim… »

Kolaps na Batrovcima: "Ni hrane ni vode, 10 sati čekamo"

B92 20.08.2017
Na graničnom prelazu Batrovci kilometarska je kolona automobila, kamiona i motocikala koji, kako tvrde vozači, čekaju da pređu u Hrvatsku od pet do deset sati. Ekipa Tanjuga, koja je uspela do dođe na 500 metara od graničnog prelaza, razgovarala je… »

Lepe vesti: Đorđević može da odahne, jedan povređeni igrač manje pred put u Atinu!

Hot sport 20.08.2017
Selektor Aleksandar Đorđević neće moći da računa samo na Marka Simonovića i Miroslava Raduljicu od standardnih igrača, dve lepe vesti pred polazak na Akropolis kup. Košarkaška reprezentacija Srbije privodi pripreme za Eurobasket kraju. Ostalo je… »

Francuska, požar blokirao hiljade putnika na železničkim stanicama

RTS 20.08.2017
Više od 3.000 ljudi provelo je noć između subote i nedelje na nekoliko železničkih stanica na jugu Francuske zbog požara koji je blokirao veoma prometnu liniju od Marselja do Nice. Kako se navodi, oko 1.300 putnika noć je provelo u Marselju, 1.700… »

Partizan izgubio 100.000 evra od prodaje karata

Politika 20.08.2017
Dobre odbrane Vladimira Stojkovića, golmana „crno - -belih”, u meču protiv Videtona, sigurno obradovale i selektora Muslina pred nastavak kvalifikacija. Mađari su za kratko vreme dostigli evropsku dimenziju, iako su još od „zlatnog doba”… »