Arhiva vesti 16.01.2018

Otrovni otpad iz Obrenovca nije zagadio bunare, ali...

B92 16.01.2018
Beograd -- Gradski zavod za javno zdravlje Beograda utvrdio da hemijske materije iz opasnog otpada nađenog zakopanog kod Obrenovca, nisu prodrle u okolne seoske bunare. Ministar zaštite životne sredine Srbije Goran Trivan je, međutim, upozorio da to… »

Mihajlović: Ministarstvo iskoristilo ceo budžet za projekte

RTV 16.01.2018
LESKOVAC - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, izjavila je danas tokom posete Leskovcu da je budžet tog ministarstva iskorišćen 99 odsto, što je, kako kaže, posebno vredan… »

Saša Janković o ubistvu Olivera Ivanovića: Neki mediji su vodili kampanju najgore vrste

Kurir 16.01.2018
Predsednik Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković je danas, govoreći o ubistvu Olivera Ivanovića, kazao su neki mediji u Srbiji vodili kampanju "najgore vrste stavljajući mete na čelo ljudima". "Upozoravali smo i upozoravamo na to. Ovo mora da… »

Stefanović predao izbornu listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd"

Blic 16.01.2018
Predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" predali su večeras oko 23.30 sati u prostorijama Gradske izborne komisije potpise podrške građana za beogradske izbore, koji su zakazani za 4. mart. Listu, za koju jeprikupljeno 8.242… »

Reakcija Evropske unije posle atentata na Olivera Ivanovića: Upućen isti poziv svim stranama

Telegraf 16.01.2018
EU je u svojoj prvoj reakciji snažno osudila ubistvo Olivera Ivanovića koji je ubijen u terorističkom napadu justros u Kosovskoj Mitrovici. Šefica EU diplomatije Federika Mogerini je povodom ubistva Olivera Ivanovića razgovarala sa predsednicima… »

Paolo Sorentino stigao u Drvengrad

Dnevnik 16.01.2018
MOKRA GORA: Proslavljeni italijanski reditelj Paolo Sorentino stigao je večeras u Drvengrad gde će mu u okviru 11. Međunarodnog filmskog i muzičkog festivala “Kustendorf” biti uručena nagrada za buduće filmove “Drvo života”. Sorentinu je… »

Aja Jung: Nisam, niti ću biti članica SNS, ne želim funkcije, ali...

Politika 16.01.2018
Direktorka i osnivačica Beogradskog festivala igre Aja Jung, koja je druga na listi Srpske napredne stranke (SNS) na izborima u Beogradu, izjavila je danas da neće biti odbornica, da nije član naprednjaka i da nema ambiciju da bude ministarka kulture… »

Brisel traži i od Srbije - niže cene pa ukidanje

B92 16.01.2018
Brisel -- Evropska komisija organizovala je u Briselu sastanak telekomunukacionih operatera sa prostora Zapadnog Balkana. "Tražili smo od kompanija iz regiona da istraže mogućnosti smanjenja cena rominga među zemljama Zapadnog Balkana", kaže… »

Akcija policije u "metropolu": Kriminalci pali sa dva miliona dolara

Večernje novosti 16.01.2018
U policijskoj akciji u beogradskom hotelu "Metropol" danas uhapšeno više osoba povezanih sa narkoticima. Među privedenima ima Srba, Australijanaca, ali i državljana drugih zemalja. U VELIKOJ akciji MUP Srbije danas je u beogradskom hotelu "Metropol"… »

Direktor RTB Bor tražio da ne bude na izbornoj listi SNS-a

Nova ekonomija 16.01.2018
Profesor Tehničkog fakulteta u Boru Radoje Pantović nosilac je koalicione liste Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije na izborima za odbornike u Skupštini te opštine 4. marta. Član Predsedništva SNS Luka… »