Arhiva vesti 16.01.2018

Srušio se most, poginulo 10 radnika (video)

Mondo 16.01.2018
Kolumbijski zvaničnici saopštili su danas da je 10 radnika poginulo kada se urušio most koji su gradili kod glavnog grada Bogote. Foto: Printscreen/YouTube Predstavnici civilne odbrane su naveli da se nesreća dogodila juče i da je most građen na 95… »

Sastanak premijerke sa ambasadorkom Izraela

Blic 16.01.2018
Predsednica Vlade Ana Brnabić primiće danas ambasadorku Države Izrael Alonu Fišer-Kam. Sastanak je zakazan u 15.00 sati u zgradi Vlade Srbije, saopštila je vladina kancelarija za saradnju sa medijima.… »

Fridom haus: Demokratija u Srbiji u padu u 2017. godini

Glas Amerike 16.01.2018
Srbija je među slobodnim zemljama u kojima se beleži pad demokratije u poslednjoj godini, stoji u detaljnom globalnom izveštaju nezavisne posmatračke organizacije iz SAD, Fridom haus. "Predsednik Vučić nastavlja da konsoliduje svoju moć kroz… »

Tužilaštvo hrvatskim huliganima predlaže sporazumno priznanje krivice, a ono podrazumeva ove tri kazne

Blic 16.01.2018
Beogradsko Više tužilaštvo pregovara sa hrvatskim huliganima koji su učestvovali u neredima na stadionu Partizana o kolektivnom priznanju krivice za nasilničko ponašanje, saznaje "Blic". Prema nezvaničnim saznanjima koja za naš list prenosi izvor… »

Radonjić: "Povreda je prošlost"

Sportske.net 16.01.2018
Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić rekao je danas da je prevazišao strah posle povrede i da je sada sve kako treba. Nemanja Radonjić je propustio finiš prvog dela sezone zbog povrede koju je doživeo u utakmici 17. kola sa Radom, ali sada… »

Tadić: Bez obnavljanja DS nema demokratije i slobode

Beta 16.01.2018
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i nekadašnji predsednik Demokratske stranke (DS) i Srbije Boris Tadić izjavio je večeras da bez obnovljene DS nema demokratije, slobode i razvoja društva u Srbiji. "Bez obnavljanja DS nema velikih pobeda, ni… »

Ambasadorka Makedonije u oproštajnoj poseti

Blic 16.01.2018
Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović primila je danas u oproštajnu posetu ambasadorku Makedonije Veru Jovanovsku, sa kojom je razgovarala o bilateralnim odnosima, procesu pristupanja EU, saradnji Srbije i Makedonije u nastavku… »

Brat Olivera Ivanovića: Bojim se da će neki detalji otići sa njim pod zemlju!

Kurir 16.01.2018
Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera Ivanovića, u izjavi za Sputnjik potvrdio je da je Oliver ubijen sa pet hitaca ispred zgrade u kojoj se nalaze prostorije njegove stranke. "Odmah su obavestili Hitnu pomoć, odmah su i oni stigli. Ali izgleda… »

Radnici GSP-a čekaju na poziv iz Gradske kuće

Moj Novi Sad 16.01.2018
Radnici GSP-a, koji su prošle nedelje gradskim čelnicima poslali pismo sa zahtevima povodom situacije u preduzeću, čekaju na poziv iz Gradske kuće. Predsednik sindikata Nezavisnost u GSP-u Obrad Tepić za "021.rs" navodi da su zahtev predali 11… »

Zgrada u centru Novog Sada propada čekajući restituciju

Moj Novi Sad 16.01.2018
Zgrada na uglu ulica Žarka Zrenjanina i Mike Antića već deceniju "zvrji" prazna, i predstavlja ruglo grada. Zbog dugogodišnjeg neodržavanja objekat je oštećen i zapušten, krov je srušen, a dešavalo se i to da su delovi fasade padali na trotoar… »