Arhiva vesti 22.01.2018

Uhapšen kradljivac kola u Novom Sadu: Ukrao auto, policija ga istog dana uhvatila u Srbobranu

Kurir 22.01.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D.R. (34), osumnjičenog za krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. Sumnja se da je u Novom Sadu ukrao auto koji je, istog dana, policija zaustavila u Srbobranu. D.R… »

Nju Ingland i Filadelfija igraju u finalu NFL lige, Superbolu

Beta 22.01.2018
Branioci titule Nju Ingland Petriotsi i Filadelfija Iglsi igraće ove godine u finalu američkog fudbala NFL, 52. Superbolu. Petriotsi su predvodjeni Tomom Brejdijem nadoknadili 10 poena zaostatka iz četvrte četvrtine i u finalu Američke fudbalske… »

Marihuana u "ničijoj " torbi

Danas 22.01.2018
Policija u Vranju je zaplenila sedam kilograma i 740 grama marihuane i uhapsili I.M. (1989) iz okoline Bujanovca, dok su carinici na administrativnom punktu Merdare u autobusu, koji je dolazio iz pravca Kosova otkrili dva kilograma marihuane u "ničijoj"… »

Puđdemona nema ko da hapsi

Večernje novosti 22.01.2018
Katalonski odbegli lider u Danskoj. Predložen za premijera pokrajine. BARSELONA SPECIJALNO ZA NOVOSTI BIVŠEG predsednika Puđdemona, vest iz Barselone o kandidaturi za premijera bogate španske pokrajine dočekala je u ponedeljak ujutru u Kopenhagenu… »

Vladika protiv Putina jer "ne želi da glasa za mrak"

Radio 021 22.01.2018
Ruski vladika Jevtikije izjavio je da neće glasati za predsednika Vladimira Putina na predsedničkim izborima u martu jer "ne želi da glasa za mrak". Ruski list "Novaja gazeta" navodi da je time prvi put jedan visoki pripadnik pravoslavnog sveštenstva… »

Vesna Rakić Vodinelić: Poništiti nezakonit izbor Sikimića za direktora Agencije

Beta 22.01.2018
Funkcionerka Nove stranke Vesna Rakić Vodinelić pozvala je danas Odbor Agencije za borbu protiv korupcije da poništi svoju odluku o izboru diplomiranog pravnika iz Beograda Dragana Sikimića za direktora Agencije jer, kako je ocenila, ne ispunjava… »

Policajci hitno prevezli pacijentkinju na transplataciju

Politika 22.01.2018
Međusobni pogledi saobraćajnih policajaca Nenada Matića, Dušana Rašića i zamenika načelnika Odeljenja saobraćajne policije u Kragujevcu Bobana Bubanje govorili su više od reči. Bilo im je jasno da pacijentkinja koja je krenula na transplantaciju… »

Abas pozvao EU da prizna palestinsku državu

Večernje novosti 22.01.2018
Palestinski predsednik Mahmud Abas pozvao je danas u Briselu članice Evropske unije da priznaju državu Palestinu. BRISEL - Palestinski predsednik Mahmud Abas pozvao je danas u Briselu članice Evropske unije da priznaju državu Palestinu. Nazivajući EU… »

Preduzeće iz Bijeljine izbrisano sa liste izvoznika za Rusiju

Blic 22.01.2018
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS Stevo Mirjanić doneo je danas odluku o brisanju preduzeća "Frukt kompani" iz Bijeljine sa liste izvoznika za Rusku Federaciju, koja se vodi u ovom Ministarstvu. Ministarstvo će sutra o ovoj odluci… »

Srbija "Zemuncu" plaća 8.200 evra zbog "sablje"

Večernje novosti 22.01.2018
Evropski sud za ljudska prava u Strazburu precizirao da država Krsmanoviću u roku od tri meseca treba da isplati na ime naknade nematerijalne štete 4.000 evra. Evropski sud za ljudska prava presudio je da država Srbija treba da isplati 8.200 evra… »