Politika arhiva vesti 24.01.2019

Otkriven glavni cilj protesta u Novom Sadu! Ovo će razbesneti i one Srbe koji nisu članovi nijedne stranke! (foto)

Alo 24.01.2019
Lukavo i bestidno! Sramni protesti koji se petkom subotom u prestonici Srbije. Dok njihovi "pobratimi" iz Beograda za cilj imaju da izazivanjem nereda svrgnu sa vlasti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pojedini Đilasovi pajtosi iz Novog Sada, osim… »

Vulin: Na napade odgovoriti jedinstvom

RTV 24.01.2019
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je inicijativa SDA za promenu naziva Republika Srpska provokacija i napad na samo biće RS, na koji se, poručuje, mora odgovoriti jedinstvom. "Naravno da je to pravno apsolutno nemoguće… »

Upravni sud odbacio tužbu Ministarstva protiv Poverenika zbog slučaja „Libija”

Insajder 24.01.2019
Upravni sud je odbacio tužbu Ministarstva spoljnih poslova protiv Poverenika za informacije od javnog značaja jer Ministarstvo nije stranka u postupku i nema zakonskog osnova da tuži Poverenika. Ministarstvo spoljnih poslova podnelo je tužbe protiv… »

Jovanov: Jeremić nastavio sa praksom pljuvanja sopstvene države

Večernje novosti 24.01.2019
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov oglasio se saopštenjem povodom izjave Vuka Jeremića. Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov oglasio se saopštenjem povodom izjave Vuka Jeremića… »

Stamatović: Vučić da zaštiti RS i dodeli diplomatski status osoblju humanitarnog centra u Nišu

Beta 24.01.2019
Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da stane u odbranu imena i suvereniteta Republike Srpske i da dodeli diplomatski status osoblju Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu. Stamatović… »

Zaposleni Banca Intesa prikupili 1.400.000 dinara za NURDOR

Biznis i finansije 24.01.2019
U okviru tradicionalnog novogodišnjeg projekta „Zapakuj poklon, izmami osmeh“, zaposleni Banca Intesa su prikupili gotovo 1.400.000 dinara humanitarne pomoći, namenjene organizaciji NURDOR, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka… »

Špijunka: Treći put tata

Večernje novosti 24.01.2019
Poslanik Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović postao je u utorak otac po treći put. Rode su ovoga puta "donele" devojčicu, pa su Vuk i Maša dobili sestru. POSLANIK Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović postao je u utorak otac po treći put… »

Etihad Airways regrutuje nove pripadnike kabinskog osoblja

Biznis i finansije 24.01.2019
Avioprevoznik Etihad ervejz (Etihad Airways) organizuje veliki proces zapošljavanja na globalnom nivou. Međunarodni dani zapošljavanja biće održani u 19 različitih gradova širom Australije, Evrope, Bliskog istoka i Afrike, uključujući Srbiju (u… »

Velimir Ilić: Razočarao sam se u rođenog brata jer je pristao da ga kupi Ostoja Mijailović

Morava info 24.01.2019
ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da je teško podneo to što je njegov brat Vojislav prešao na direktorsku funkciju u firmi Ostoje Mijailovića, koji je pred izbore 2016. godine iz NS prešao u SNS. Vojislav Ilić… »

"Verbalno nasilje je samo uvod, slede teži oblici zlostavljanja"

Alo 24.01.2019
Članice Saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda oštro su danas osudile svaki vid nasilja, vređanja i omalovažavanja žena u Srbiji i istakle da bi u društvu trebalo da postoji nulta tolerancija na nasilje. Direktorka Beogradskog centra za… »