Politika arhiva vesti 24.01.2019

Kossev: Srbin uhapšen, zaplenjeno 52 kilograma marihuane kod Gnjilana

Novi magazin 24.01.2019
Kosovska policija uhapsila je danas u okolini Gnjilana tri osobe od kojih je jedna srpski državljanin i zaplenila 52 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana, javio je portal Kossev. Jedinica za sprečavanje rasturanja narkotika generalnog… »

(VIDEO) "Venišn komišn": Kad Dubravka Filipovski priča engleski u Savetu Evrope

Nedeljnik 24.01.2019
Filipovski, koja je na Parlamentarnu skupštinu SE u Strazburu poslata umesto Branke Stamenković iz Dosta, učestvovala je u debati o slobodi medija. Poslanica Srpske napredne stranke Dubravka Filipovski održala je u Savetu Evrope govor o slobodi medija… »

Protesti: Uvek počinje od Filozofskog - Čitajte u Nedeljniku

Nedeljnik 24.01.2019
Za razliku od devedesetih, kada je Filozofski fakultet bio epicentar svih opozicionih i protestnih akcija - od 9. marta pa do 5. oktobra, pa do smene nametnutog dekana 2000. godine - do pisma podrške protestima, fakultet je bio anesteziran, kažu… »

Kula: Milojičić izabran za predsednika Skupštine

Dnevnik 24.01.2019
KULA: Odbornici kulske skupštine danas na konstitutivnoj sednici, posle tri meseca meseca privremene uprave, biraju nove organe upravljanja. Velibor Milojičić, je izabran za predsednika Skupštine Opštine. Za njega je glasalo 25 od 35 prisutnih… »

(VIDEO) Kako Šešeljev sin priča ruski u Savetu Evrope

Nedeljnik 24.01.2019
Posle "engleskog" Dubravke Filipovski koji nije dobro ocenjen u javnosti, zanimljivo je čuti kako se Aleksandar Šešelj govori ruski jezik. Poslanik Aleksandar Šešelj, sin Vojislava Šešelja, lidera SRS, govorio je u Savetu Evrope. On se odlučio da… »

Vesić: Napadi Ðilasove koalicije na žene – njihov program

Studio B 24.01.2019
Današnji vulgaran napad saradnika Dragana Ðilasa na predsednicu opštine Savski Venac Irenu Vujović pokazuje da napadi na žene od strane predstavnika Ðilasove koalicije nisu izolovani incidenti već njihov program, rekao član Predsedništva SNS… »

Vučić: Inicijativa SDA nije ni dobar ni odgovoran potez

Studio B 24.01.2019
Najavljena inicijativa SDA da se ukine ime Republike Srpske nije ni dobar, ni odgovoran potez, poručio iz Davosa predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da je već razgovarao o tome sa Miloradom Dodikom. „Ne želim da se mešam u unutrašnje… »

U Kuršumliji i Trsteniku ponovo održani protesti „Jedan od pet miliona“

Insajder 24.01.2019
U Kuršumliji i Trsteniku su večeras održani protesti „Jedan od pet miliona“. U Kuršumliji je ovo peto okupljanje građana koji poručuju da neće odustati dok se ne ispune njihovi zahtevi, među kojima je, kako navode, najvažniji smena Srpske… »

U Kuršumliji večeras održani peti po redu protesti protiv aktuelne vlasti

Novi magazin 24.01.2019
Protest građana nezadovoljnih aktuelnom vlašću održan je večeras u Kuršumliji, a učesnici su najavili da od takvih okupljanja neće odustati dok se ne ispune svi njihovi zahtevi među kojima je najvažniji smena Srpske napredne stranke sa vlasti u… »

Stefanović: Nije neophodno da predvodimo kolonu

Novi magazin 24.01.2019
Lider Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je da nije neophodno da opozicija predvodi kolonu na protestima, iako Savez za Srbiju "svom snagom" podržava okupljanje i šetnju građana. "Grudva iz Kruševca postala je lavina i neka lice protesta budu… »