Arhiva vesti 02.11.2019

Industrijska zona u Priboju spremnija za investitore: Obzbeđeni bolji uslovi iz sredstava EU

RINA 02.11.2019
Priboj - U industrijskoj zoni završeni su radovi na rekonstrukciji postojeće i izgradnji nove vodovodne i hidrantske mreže što je dodatno unapredilo uslove za poslovanje i privlačenje novih investitora. Radovi koje je finansijski podržala Evropska… »

Todorović novi poverenik SNS, Janjušević: Niko se nije rodio sa funkcijom radimo najbolje za građane

RINA 02.11.2019
Čačak - Milun Todorović novi je poverenik Srpske napredne stranke u Čačku, a do sada su taj posao obavljali Marko Parezanović i Igor Trifunović. “Predsednik SNS, Aleksandar Vučić, imenovao je Todorovića za novog poverenika. Tako smo pokazali… »

Ibrahimović prelazi u Bolonju?

Vesti online 02.11.2019
Uprava Bolonje je spremna da „odreši kesu“ kako bi u svoj sastav dovela Zlatana Ibrahimovića. Prema navodima italijanskih medija, predsednik Bolonje Džoj Saputo je dao zeleno svetlo svojim predstavnicima da Šveđaninu ponude 18-mesečni ugovor… »

Arhitekta Kovačević: Ozbiljan propust je što je Trg nagnut na jednu stranu

N1 Info 02.11.2019
Arhitekta Bojan Kovačević, govoreći o rekonstrukciji Trga, kaže da je ona više jedno umivanje, nego što je neka prava promena. Postoji i jedan ozbiljan propust - to što je Trg nagnut na jednu stranu i to kontinualno, i to nikako nije smelo da se… »

Stefanović obišao Lučane: Dragačevci poštuju zakon

Glas Zapadne Srbije 02.11.2019
Lučani – Ministar unutrašnjih poslova u Vldi RS, Nebojša Stefanović, obišao je PU u Lučanima i naglasio da je u ovoj opštini smanjen broj krivičnih dela, što potvrđuje, kako je istakao ministar, da se vredan i požrtvovan rad policije isplati… »

Konačna presuda za monstruozan zločin u Pančevu: Siniša iskasapio Biljanu pred njenom 12-godišnjom ćerkom, osuđen na…

Kurir 02.11.2019
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 12 i po godina zatvora Sinišu Radovančeva zbog ubistva vanbračne supruge Biljane Mijatović u Pančevu 2017. sa kojom ima zajedničko dete, koje je u vreme ubistva imalo mesec dana. Ovom odlukom, koja… »

Obrenovac: Uhapšen zbog tri teške krađe

B92 02.11.2019
Beogradska policija uhapsila je D.S ( 29) zbog sumnje da je obio tri kuće u Obrenovcu, saopštio je danas MUP. Sumnja se da je iz kuća ukrao više od 15.000 evra, zlatni nakit i druge vredne stvari. Policija je prilikom hapšenja osumnjičenog, u vozilu… »

Novak ima odgovor zašto su Srbi uspešni u sportu

Politika 02.11.2019
Odgovor za uspehe je vrlo prost - geni. Mi smo stari evropski narod, vučemo jake gene i ne čudi me što imamo toliko uspeha u sportu. Imamo mentalne i fizičke predispozicije, a sport nam je kulturološki jako usađen od ranih dana života”, smatra… »

Ambasador Hrvatske: Želimo da prenesemo „baklju“ proširenja susedima

Danas 02.11.2019
Gordan Bakota govori za Danas o predsedavanju EU, odnosima dveju država, regionu... Što se Hrvatske tiče, mi mislimo da pitanje reformi EU može ići u korak s proširenjem. Naravno da je vrlo kompleksno ostvariti jedinstvo EU u vezi s ovakvim temama… »

Danas: Lešnjak je uzbunjivač ili osvetnik?

N1 Info 02.11.2019
Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je u petak istražni postupak protiv predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća zbog optužbi koje je protiv njega izneo njegov kum Lazar Lešnjak. Tužilaštvo je policiji poslalo nalog da prikupi… »