Региони архива вести 21.06.2016

Нема новца за напуштене животиње

Глас Западне Србије 21.06.2016
Ужице - Иако је пре неколико година почео да се решава проблем паса луталица, чији број се стално увећава, Ужице још увек нема азил за напуштене животиње. У бужету, кажу челници градске власти, нема довољно новца, па… »

Панчевачки уметници у Крагујевцу

Ритам града Кг 21.06.2016
Народни музеј Крагујевац организује изложбу радова на папиру аутора Наде Денић и Милана Јакшића, академских уметника из Панчева, вечерас од 19 сати, на спрату Конака кнеза Михаила. У питању су уметници познати по свом… »

Бесплатне свирке Цукића, Локнера, Новембра…

Ритам града Кг 21.06.2016
Бесплатним свиркама на три локације у Крагујевцу , поводом Светског дана музике, данас ће бити најављен „Арсенал Фест 06“, уз наступе поп музичара Дејана Цукића, клавијатуристе Саше Локнера, панкера Новембра и бројних… »

ФОТО / Пријепољац погинуо у саобраћајној несрећи

Санџак хабер 21.06.2016
У Тешком удесу, који се у понедељак око 18 часова догодио на магистралном путу у Овчар Бањи, један мушкарац је погинуо, док су тројица повријеђена. До несреће је дошло приликом судара два аутомобила, аутобуса и камиона на… »

Препарат будућности ,,Био-стимуланс“ ће се производити у Прањанима

Глас Западне Србије 21.06.2016
Горњи Милановац, Чачак - Чачанско предузеће "Ивјест" покренуће производњу ,,Био стимуланса“ препарата који је у пољопривреди западних земаља ушао у употребу пре неколико година и постигао изванредне резултате, а који… »

Скупштински риалити: Кокошке, пилићи и ћурани

ОК радио 21.06.2016
Врање - Конститутивну седницу ханског парламента обележила је несвакидашња метафорична расправа унутар СНС-а, и то за говорницом, приликом дискусије о предлогу за избор новог председника Скупштине. Горан Младеновић… »

Математика, нерешив проблем

ОК радио 21.06.2016
Највећи проблем приликом полагања тестова за упис у средње школе основцима у Врању, а и у читавом округу, била је математика, показују званични статистички подаци. Основци у Врању најбоље су решили тест из српског или… »

Тодоровић преузео дужност градоначелника од Илића

Глас Западне Србије 21.06.2016
Чачак - Нови градоначелник Чачка Милун Тодоровић, преузео је јутрос дужност од досадашњег градоначелника Војислава Илића. Илић је приликом примопредаје дужности рекао да је сигуран да ће Тодоровић, кога дуго… »

Одржане Спортске игре младих

РТ Крагујевац 21.06.2016
Спортске игре младих, најмасовнија спортска манифестација на Балкану, одржане су данас у Крагујевцу. На такмичењу, које се током године одржава у више градова Србије, учествовало је око 500 крагујевачких малишана. Игре… »

Баба кренула да коље социјалну радницу: У последњи час спречено крвопролиће у Кикинди!

Курир 21.06.2016
КИКИНДА - Вулгарни вербални напади, претње, али и физички насртаји песницама па и хладним оружјем на запослене у кикиндском Центру за социјални рад, постали су, малтене, свакодневица тима људи који брине о туђим… »