Архива вести 02.11.2019

Кошарац: Шаровић наставља да игнорише интересе Српске

Блиц 02.11.2019
Председавајући Клуба посланика СНСД у Представничком дому парламента БиХ Сташа Кошарац изјавио је да је министар спољне трговине и економских односа у Савету министара у техничком мандату Мирко Шаровић СДС наставио да… »

Мустафа: Ако не постигнемо споразум са Самоопредељењем, идемо у опозицију

Бета 02.11.2019
Председник Демократског савеза Косова (ДСК) Иса Мустафа изјавио је да ће та странка постати део опозиције уколико не постигне коалициони споразум са покретом Самоопредељење. Мустафа је синоћ за РТВ 21 рекао да ДСК неће… »

Бечић: Гомилама лажи Новаковић јавно блати Вучевића

РТВ 02.11.2019
НОВИ САД - Посланик СНС Игор Бечић изјавио да је, као и огромна већина грађана Новог Сада, Војводине и Србије, згранут синоћним дешавањем испред новосадске градске куће у режији Борислава Новаковића и шачице његових… »

Преко 500 птица на тродневној изложби у Лесковцу

Југмедиа 02.11.2019
Преко 500 птица одгајивача из Србије и Македоније, међу којима су канаринци, егзоте, папагаји, птице фауне Европе, Лесковчани могу да виде данас и сутра на Међународној изложби птица која је синоћ отворена у Центру за… »

Нова вакцина против туберкулозе спасила би милионе живота?

РТВ 02.11.2019
ЊУЈОРК - Сваке године у свету оболи 10 милиона људи од туберкулозе, тренутно водећег узрока смрти од заразних болести, а тај тренд могао би се преокренути чак и делимично ефикасном вакцином, пише "Њујорк тајмс". Нова… »

Јелена Алексић, БАТ: Таленат је важнији од капитала

Бујановачке 02.11.2019
Бујановац, Врање, 2. новембар 2019. (Фото: ВрањеНевс) – Парламент привредника у проширеном саставу Регионалне привредне коморе Јабланичког и Пчињског округа (РПКЈП) одржао је у петак састанак на којем се разговарало о… »

Хрватски послодавци не бирају: Радници стижу са свих страна свијета

СЕЕбиз 02.11.2019
ЗАГРЕБ - Еуропска унија лани је издала 3,22 милијуна дозвола за боравак странцима који нису грађани ЕУ, и то ради запошљавања, образовања, обитељских разлога, права на азил и супсидијарну заштиту. Из података Еуростата… »

Продаје се "Сава центар": Нови власник мораће да уложи барем 40 милиона евра, фаворит је познати бизнисмен

Блиц 02.11.2019
После неколико неуспешних покушаја да пронађе приватног партнера који би уложио новац у реконструкцију "Сава центра", Град Београд је одлучио да га овога пута понуди на продају, пренела је "Политика". Потенцијални купац биће… »

Тетовирање у Јапану: Од јакуза, преко навијача до хипстера

BBC News 02.11.2019
Деценијама се тетоваже повезују са Јакузама, јапанском мафијом, али последњих година та слика се мења. Звук игала које сликају по кожи Хоримицуа подсећа на звук меканог гребуцкања у ритму које прави цврчак - „ша, ша… »

Нови транспарент у Грделичкој клисури са Вучићевом фотографијом (видео)

Југмедиа 02.11.2019
Врањски напредњаци поставили су данас нови транспарент са фотографијом председника Србије Александра Вучића на аутопуту у Грделичкој клисуру, тамо где је пре неколико дана председник општине Стари град Марко Бастаћ скинуо… »