Društvo arhiva vesti 07.11.2016

HILARI, ŽAO NAM JE: Tramp je u Srbiji već pobedio, evo i kako!

BK TV 07.11.2016
Korisnici Tvitera i Fejsbuka s područja Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske definitivno su naklonjeniji Donaldu Trampu nego Hilari Klinton, pokazuje najnovija analiza agencije Ninamedia koja je do tog zaključka došla ceneći pominjanje kandidata na… »

Sve u svoje vreme: Evo kako seks utiče na zdravlje u poznim godinama

Press 07.11.2016
Istraživanje pokazuje da među osobama starim 75 godina, 61 procenata žena i 58 procenata muškaraca ima redovno želju za seksom. Novo istraživanje naučnika sa Univerziteta u Mičigenu je pokazalo da je seks u poznim godinama za žene veoma zdrav… »

Omerović optužio Zukorlića!

Alo 07.11.2016
"Zukorlić zloupotrebljava institucije Islamske zajednice u Srbiji i Svebošnjačkog sabor u interesu svog Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru", kaže Meho Omerović. Predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava Meho Omerović optužio je danas… »

Srpski vojnici "dotukli" teroriste (FOTO)

Alo 07.11.2016
Pripadnici Vojske Srbije i oružanih snaga Rusije i Belorusije danas su na aerodromu Kovin, u sklopu vežbe "Slovensko bratstvo 2016" prikazali način izvođenja protivterorističe operacije uz helikopterski desant. Prikazano je izvršenje specijalnog i… »

Dačić: Kosovo ponovo nije primljeno u Interpol

Newsweek 07.11.2016
Ivica Dačić je naveo da je Kosovo u aprilu 2015. godine podnelo zahtev za članstvo, ali da Izvršni komitet Interpola do danas nije prihvatio taj predlog, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova. Ministra spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić… »

DECA SU U OPASNOSTI: Evo koje igračke na našem tržištu izazivaju neplodnost i kancer! (FOTO)

BK TV 07.11.2016
Olovne boje, ftalati, loš kvalitet mogu da izazovu ozbiljne zdravstvene probleme poput neplodnosti, kancera, trovanja i gušenja. Falsifikati su najopasniji, upozoravaju iz Ministarstva trgovine. Falsifikovane igračke mogu biti veoma opasne po zdravlje… »

Pažnja! Šta znače oznake na proizvodima: Simbol na ambalaži spašće vam život!

Kurir 07.11.2016
Proizvođači na pakovanjima robe moraju da istaknu oznake koje govore da li u proizvodu ima glutena, GMO ili drugih sastojaka koji kupcima mogu da škode. Da li je neki prehrambeni proizvod životinjskog porekla, ima li u njemu GMO sastojaka, koji mu je… »

Novi mladi ambasadori

RTV Novi Pazar 07.11.2016
Forum za kreativno delovanje u saradnji sa organizacijom "Mladi ambasadori" iz Niša predstavili su 36 novih mladih ambasadora iz Novog Pazara. Kako su istakli cilj organizajie je da do 2020. godine udruženja mladih ambasadora postoje na svim nivoima u… »

Pomoć odjeljenju za učenike oštećenog sluha

RTV Novi Pazar 07.11.2016
Sa ciljem da unaprede i olakšaju nastavu učenicima oštećenog sluha, tim nastavnika u školi Jovan Jovanović Zmaj prikupio je novčana sredstva za nabavku tehničkih uređaja neophodnih za rad sa djecom oštećenog sluha. Novac za kupovinu televizora… »

Dejan Vuk, tumač vlažnih snova

Danas 07.11.2016
Na Kipru ne postoje divna stvorenja koja se predstavljaju kao politički analitičari, jer se tamo razložno smatra da građani nisu moroni kojima treba stručno tumačiti svakodnevne poteze vlade. Jedna od prvih stvari koja mi je - naviknutom na… »