Društvo arhiva vesti 07.11.2016

Neka Novak igra

Politika 07.11.2016
Veći deo srpskoteniske navijačke populacije je klonuo duhom. Lađe potopljene, Nole nacionale od juče više nije svetski reket broj jedan. Kao da je smak sveta, kao da su se svi harpovi, špijuni, iluminati, vladari iz senke, međunarodne tajne sile… »

Urušio se deo zgrade, ima mrtvih!

Alo 07.11.2016
Strašna eksplozija odjeknula je danas popodne u Varaždinskim Toplicama u Hrvatskoj. Urušio se deo zgrade, poginula jedna osoba a više je povređeno. U Varaždinskim Toplicama došlo je do eksplozije u stanu. Kako je saopštila policija, urušio se deo… »

Vojtehovski: "Deca će da se uhvate za grobove svojih majki, a vi za stranačke knjižice!"

Prva 07.11.2016
Od početka godine u Srbiji je evidentirano 4 561 krivično delo nasilja u porodici što je 15,8 odsto više nego u istom periodu prošle godine, kaže zvanična statistika. Tokom ove godine u porodičnom nasilju stradalo 37 osoba – supruga, dece, baka… »

Obustavljena istraga o korupciji u Euleksu

Jug press 07.11.2016
PRIŠTINA Misija EULEX i Kancelarija EU/SPEU primaju k znanju današnju odluku o obustavi krivične istrage u predmetu STRK, u kojem su odbačene optužbe protiv četvoro okrivljenih za krivična dela davanje mita i primanje mita. “Pozdravljamo… »

Izgubila nevinost na ekskurziji, pa htela da vrati himen: U Srbiji i svekrve vode snajke da sređuju vagine

Telegraf 07.11.2016
Da je i danas krvav čaršav posle prve bračne noći cenjen, dokazuju priče devojaka koje se odlučuju na ovu operaciju vraćanja nevinosti. Operacije, koje su sve popularnije među Srpkinjama, nisu ni povećanje grudi i usana i zatezanje zadnjice, već… »

Ruska analitičarka upozorila Srbiju: Zapad priprema haos, Balkanu preti velikoalbanska agresija!

Vesti online 07.11.2016
Zapadni centri moći svesno izazivaju krize na Balkanu, zarad svojih interesa oni kriminalizuju državne aparate, kaže jedna od najcenjenijih ruskih analitičarki. Zapadni centri moći svesno prave haos na Balkanu, a međunarodni faktori ne dozvoljavaju… »

Skladište uspomena

Politika 07.11.2016
Tačno je da je po „Politici” nedavno imenovan trg (valjda će uskoro i prenumeracija kućnih brojeva da se konačno skrasimo na novoj adresi), te bi neupućeni mogli pomisliti da priča što sledi sluti da se preko hleba traži pogača, ali razlozi… »

Povišen krvni pritisak u trudnoći

RTV 07.11.2016
BEOGRAD - Povišen krvni pritisak u trudnoći je poprilično rizičan i može ugroziti zdravlje majke i bebe. Ako se susretnete sa ovim problemom evo nekoliko namirnica koje će vam pomoći u savladavanju ove prepreke. Od povišenog krvnog pritiska pati… »

Sutra kiša, u Beogradu samo 11 stepeni /VIDEO

B92 07.11.2016
U Srbiji se sutra očekuju jače padavine, koje će tokom dana nakratko prestati, ali se one ponovo mogu očekivati u noći između utorka i srede. Minimalna temperatura iznosiće od 6 do 13 stepeni, a maksimalna će biti na krajnjem jugu Srbije, gde će… »

Opasno manipulisanje istorijom: Evo šta deca na Zapadu uče o Gavrilu Principu

Kurir 07.11.2016
Deca u školama na Zapadu uče verziju istorije prema kojoj je atentat na Franca Ferdinanda bio puka slučajnost i na taj način ostaju bez ključnih saznanja o pravim uzrocima Prvog svetskog rata. Bila je to prekretnica 20. veka, događaj koji je… »