Društvo arhiva vesti 07.11.2016

Zakazano dodatno ročište u slučaju Olivera Ivanovića

Srbija danas 07.11.2016
Apelacioni sud Kosova zakazao je za 22. novembar dodatno, ročište u slučaju koji se vodi protiv lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Advokat Nebojša Vlajić izjavio je da sudije na tom ročištu žele da ispitaju navode odbrane da je… »

Milianina crno bela kosa oduševljava na svakom koraku, a tek da je vidite s loknicama! (foto)

Srbija danas 07.11.2016
I njena mama ima istu kosu. I dok se većina dece rađa skoro bez kose, Miliana je četvrta generacija ženske dece koja se rađa sa veoma neobičnom frizurom. Veoma sličan, ali za nijansu manji pramen, imaju i njena 23-godišnja majka Brajana Vorti… »

Naslovne strane današnjih novina: Prelistavanje za 8. novembar 2016.

Srbija danas 07.11.2016
Pogledajte šta možete da pročitate u dnevnim novinama za 8. novembar 2016. godine. Informer Foto: Informer Srpski telegraf Foto: Srpski telegraf Kurir Foto: Kurir Blic Foto: Blic Alo Foto: Alo Danas Foto: Danas Politika Foto: Politika Večernje novosti… »

Vozači, pažnja! Čuvajte se odrona u planinskim predelima

Srbija danas 07.11.2016
Oblačno vreme širom zemlje i padavine koje su za večeras najavljene najviše u južnim krajevima uslovljavaju nepovoljne uslove za vožnju. Oblačno vreme širom zemlje i padavine koje su za večeras najavljene najviše u južnim krajevima uslovljavaju… »

Gadan prizor: Nakon što joj je otac umro, probudila se sa crvenim flekama po celom telu (galerija)

Srbija danas 07.11.2016
O čemu je reč? Džordžija je imala samo 13 godina kada je ostala bez oca, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Nekoliko dana kasnije, počele su da joj se na telu pojavljuju crvene tačke i pečati. Vremenom se njeno stanje pogoršavalo i gotovo… »

(Stravičan snimak) boli čak i kada gledate: Ovako izgleda ubrzgavanje hijalurona u usne

Srbija danas 07.11.2016
Ako ste planirale da ga ugrađujete, možda posle ovog snimka više to nećete želeti. Ugrađivanje hijalurona i implanata danas je postala svakodnevica. Nekim devojkama, koje znaju za meru, to stoji vrlo prikladno, dok ima i onih koje preteruju. Većina… »

Zbog urasle dlake ćete ozbiljno završiti u bolnici: Evo kako da je najbolje uklonite i sprečite urastanje

Srbija danas 07.11.2016
Za početak, važno je da ne stiskate ugroženi predeo. Urasle dlake su vam postale gotovo svakodnevica i ne uzimate ih za ozbiljno, jer mislite da one prolaze same od sebe. Uraslih dlaka ima najviše u bikini zoni, nebitno da li dlačice skidate… »

Pušio je kutiju cigareta dnevno!!! Je l' i vi tako? Doktori se šokirali kada su mu videli grlo

Srbija danas 07.11.2016
Ako ste se pronašli, pročitajte ovaj tekst da znate šta vas očekuje. Naučnici su istraživali genetske mutacije u raznim organima izazvane pušenjem cigareta i došli su do zaključka da ako pušite minimum jednu kutiju cigareta dnevno, garantovano… »

Otvoren sajam nameštaja

Studio B 07.11.2016
Na Beogradskom sajamu počeo je 54. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i 54. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, na kojima je više od 520 izlagača iz 45 zemalja. Ministar turizma i… »

U Srbiji blizanci u školama idu u isto odeljenje: To je velika greška i moramo da je ispravimo što pre

Telegraf 07.11.2016
Dok jedni smatraju da razdvojeni bliznaci mogu puno da pate, drugi smatraju da je to i te kako poželjno, jer se tako blizanci razvijaju kao individue, više napreduju, a i izbegnute su svađe. Koji je vaš stav? Mnoge osnovne i srednje škole imaju… »