Društvo arhiva vesti 07.11.2016

METEOROLOZI UPOZORAVAJU: Očekuju nas obilne padavine, moguće izlivanje ovih reka

BK TV 07.11.2016
Meteorolozi upozoravanju na obilne padavine koje nas očekuju. Republički hidrometeorološki zavod je izdao upozorenje na obilne padavine u periodu od ponedeljka do srede uveče. Kako se navodi tokom noći (07./08.11.) i sutra pre podne u centralnim i… »

Analitičar:Relativizacija svega što ima veze sa premijerom

Studio B 07.11.2016
Pojedini štampani i elektronski mediji, ali i portali kontinuirano rade na kriminalizaciji i relativizaciji svega što ima veze sa premijerom Srbije, upozorava analitičar medija Ištvan Kaić. Analitičar medija Ištvan Kaić smatra da pojedini mediji… »

NIJE CRVENO SLOVO, ALI IPAK: U petak je VELIKI PRAZNIK za SRBE i poseban dan zbog OVE STVARI!

BK TV 07.11.2016
U Srbiji će u petak, 11. novembra, biti obeležen Dan primirja u Prvom svetskom ratu, a taj dan je neradan dan. Po Zakonu o državnim i drugim praznicima u Srbiji, 11. novembar je neradan dan. Taj državni praznik u Srbiji postoji od 2012. godine. Dan… »

Želim da održim lekciju svim roditeljima: Ne umete da vaspitate svoju decu, evo i zašto!

Telegraf 07.11.2016
Ukoliko imate loš odnos sa svojim detetom, agresivno je, problematično, ovaj tekst vam može pomoći: dovoljno je da ga pročitate i prokomentarišete zajedno! U srpskom društvu je sve ređa pojava nasilja nad decom, posebno je akcenat stavljen nad… »

Zajednička vežba Srba, Rusa i Belorusa nastavljena padobranskim skokovima (FOTO)

Telegraf 07.11.2016
Vežba će sutra biti nastavljena na strelištu "Orešac", a 9. novembra na Pasuljanskim livadama. Na aerodromu Kovin danas je u okviru zajedničke vežbe “Slovensko bratstvo 2016″ u kojoj učestvuje više od 700 pripadnika Vojske Srbije, ruskih… »

Vučić: Zovu nas “kokainska braća”, a drogu nismo probali

Vesti online 07.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić rekao je da je tačno da mu je brat Andrej "slaba tačka", te objasnio da veruje da stoga dobar deo onih koji ga napadaju "igra na tu kartu". - Tačno je da mi je brat slaba tačka i volim ja njega i on mene. Smeta im čovek… »

Zašto štrajkuju bubrežni bolesnici u Žagubici /VIDEO

B92 07.11.2016
Bubrežni bolesnici opštine Žagubica štrajkuju zbog odluke rukovodstva da se oni premeste na lečenje u Požarevac. Do tamo bi, u oba pravca, trebalo svaki drugi dan da prelaze dve stotine kilometara. To je, požalili su se pacijenti našoj ekipi… »

Škola u kojoj se časovi održavaju u pećini

RTS 07.11.2016
Pored učionica i tabli, jedna beogradska osnovna škola ima slanu pećinu i interaktivni zid. Ne bez razloga. Pohađaju je deca sa smetnjama u razvoju – od blažih oblika do autizma i Daunovog sindroma. Njima je 45 minuta školskog časa predugo, pa se… »

NASLOVNE STRANE DNEVNIH LISTOVA: Prelistavanje štampe za 8. novembar 2016. godine!

BK TV 07.11.2016
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 8. novembar. Dnevna štampa u izdanjima za utorak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 8. novembar pišu o tome ko snosi odgovornost za… »

Gavrilo princip ubio Franca Ferdinanda zbog sendviča? Novo otkriće ili manipulisanje istorijom?

Telegraf 07.11.2016
Teško da je bilo koji Srbin u Bosni 1914. godine naručivao sendvič, pored "živih" ćevapa i bureka. Deca u školama na Zapadu uče verziju istorije prema kojoj je atentat na Franca Ferdinanda bio puka slučajnost i na taj način ostaju bez ključnih… »