Arhiva vesti 23.07.2017

Naši političari baš žele da vam pokažu da se ne kopčaju na leđima

Noizz 23.07.2017
Ministri Vulin i Stefanović obišli su danas na VMA teško povređene vatrogasce u požaru u fabrici na Adi Huji i teško povređenog radnika u nedavnoj nezgodi u Lučanima. Sa njima su, naravno, bili i fotografi, slike su objavljene na sajtu… »

Umro ekonomista i akademik Vladimir Stipetić

Beta 23.07.2017
Akademik Vladimir Stipetić, istaknuti hrvatski ekonomista i bivši rektor Sveučilišta u Zagrebu, umro je danas u Zagrebu u 90. godini života, objavila je Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU). Rodio se 27. januara 1928. u Zagrebu gde je… »

Papa pozvao na dijalog i umerenost zbog nasilja u Jerusalimu

Politika 23.07.2017
VATIKAN - Papa Franja izjavio je da je uznemiren nedavnim nasiljem u Jerusalimu i pozvao na dijalog i umerenost u cilju uspostavljanja mira. „Uznemiren pratim tešku tenziju i nasilje poslednjih dana u Jerusalimu. Osećam potrebu da izrazim srčani… »

Ka Srbiji tutnji nevreme:Stiže nagla promena vremena,evo kada će udariti najjače(foto)

iKragujevac 23.07.2017
U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde pljusak sa grmljavinom. Vetar će biti uglavnom slab, promenljiv. Najniža temperatura od 16 do 23, najviša od 34 do 38 stepeni. Tokom noći na… »

Plata 600 EUR - Srbi neće, sramota ih

B92 23.07.2017
Beograd -- U mnogim selima širom Vojvodini, a tako je i u drugim delovima države, farmeri mesecima ne mogu da nađu čobanina iako nude platu između 200 i 600 evra mesečno. Čak i oni radno sposobni koji prihvate da čuvaju ovce ili krave, nastoje da… »

Zaposlene na BBC: Odmah da se izjednače plate muškaraca i žena

Radio 021 23.07.2017
Poznate žene s britanskog javnog medijskog servisa Bi-Bi-Si zatražile su od rukovodstva te kompanije da razlike u platama između muškaraca i žena budu smanjene odmah, a ne do 2020. godine, kako je najavljeno. Više od 40 žena među kojima su poznate… »

Đorđević obišao decu u odmaralištu u Baošićima

Politika 23.07.2017
BAOŠIĆ - Crveni krst Srbije i ovoga leta u Dečijem odmaralištu „Krista Đorđević” u Baošićima na Crnogorskom primorju organizuje boravak dece, koju je danas obišao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran… »

KiM: Uhapšeni zbog prostitucije

RTV 23.07.2017
PRIŠTINA - Kosovska policija je saopštila da je privela osam lica zbog prostitucije. Portal "Kos sev" prenosi da je policija navela da je "taktičko-operativne akcije" realizovala nekoliko nedelja u Prištini, Uroševcu i Južnoj Mitrovici. Privedena… »

"Rat oko Nutele“ doneo prve rezultate

Večernje novosti 22.07.2017
Brojni proizvođači prave proizvode slabijeg kvaliteta za zemlje istoka i to je konačno došlo i u zapadne medije. Nemački proizvodač Balzen je objavio da će postojati samo jedan "evropski“ keks. Čitav niz proizvodača pravi proizvode slabijeg… »

Nezapamćeni skandal u Hrvatskoj: Centralni Dnevnik HRT kasnio čitavih 12 minuta!

Kurir 23.07.2017
Cela Hrvatska danas bruji o dosad neviđenom incidentu - glavna informativna emisja Dnevnik hrvatske državne televizije sinoć je počela s 12 minuta zakašnjenja, što je skandal bez presedana. Najava je počela u 19 sati, ali nije bilo tona. To je… »