Друштво архива вести 19.04.2017

Завејани Пријепоље и Нова Варош, сутра још снега

Мондо 19.04.2017
Прогнозе метеоролога су се обистиниле и од ноћас у Србији у многим местима пада снег. На планинама снежни покривач виши од 30 цм. Сутра повећање снежног покривача. Завејани Пријепоље и Нова Варош. Фото: Тањуг, Јарослав… »

Николић: Не звецкамо оружјем, али спремни смо да се бранимо

Блиц 19.04.2017
Србија никоме не треба да звецка оружјем, сви добро знају да смо спремни да се одбранимо, поручио је данас председник Србије Томислав Николић на пријему поводом Дана Војске. Николић је на пријему, који је организовао за… »

На Златибору обустављен саобраћај због снега

Нова економија 19.04.2017
Јавно предузеће Путеви Србије саопштило је да је због снега на коловозу преко планине Златибор обустављен саобраћај за шлепере и камионе с приколицом. Додаје се да би учесници у саобраћају требало да… »

Зорана Михајловић предложила да се један авион Ер Србије назове Здравко Чолић

Нова економија 19.04.2017
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да ће предложити Ер Србији да један авион те компаније носи име певача Здравка Чолића. "Он је просто легенда и траје дуго, и ја бих… »

Најпразнија каса СПС-а, у минусу и Двери, ДСС и ЛСВ

Радио 021 19.04.2017
Већина парламентарних странака прошлу годину завршила је минусу, а рекордер по испражњеној страначкој каси су социјалисти, чији је салдо "у црвеном" чак 300 милиона динара. То показују редовни годишњи финансијски… »

Додела ордења: Председник Николић одликовао припаднике војске, МУП-а, амбасадоре...

Блиц 19.04.2017
Председник Републике Томислав Николић потписао је више указа о додели одликовања припадницима Министарства одбране и Војске Србије, Сектора за ванредне ситуације МУП-а и амбасадорима Казахстана и Белорусије, саопштила је данас… »

Ер Србија: У суботу привремени прекид онлајн услуга

РТВ 19.04.2017
БЕОГРАД - Ер Србија овог викенда прелази на нове системе за продају и пријаву на лет (чек-ин), па ће у суботу, 22. априла, доћи до планираних прекида у функционисању редовних услуга, али ће сви летови и шалтери за пријаву на… »

Војска вежба на полигону код Пожаревца

Бета 19.04.2017
Јединице Војске Србије изводиће 27. и 28. априла вежбе уз употребу бојеве муниције на полигону "Могила" код Пожаревца, због чега се у том периоду на том локалитету забрањује кретање, задржавање и боравак људи, стоке и… »

Сек­су­ал­но обра­зо­ва­ње на по­прав­ном испиту

Политика 19.04.2017
Образовни пакети за учење о сексуалном насиљу над децом, које је Група за заштиту од насиља и дискриминације при Министарству просвете проследила школама, биће кориговани и прилагођени узрасту деце, култури и традицији… »

Министарка Михајловић: Концесија за аеродром "Никола Тесла" не значи приватизацију

Блиц 19.04.2017
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић каже да тражење концесионара за Аеродром "Никола Тесла" не значи његову приватизацију, да је рок за све заинтересоване компаније продужен за две… »