Arhiva vesti 11.01.2016

Fanovi Dejvida Bouvija opraštaju se od svog idola

Novi magazin 11.01.2016
Fanovi Dejvida Bouvija opraštali su se tokom dana od slavnog muzičara koji je nakon duge borbe sa rakom preminuo u 69. godini. Oni su ostavljali cveće i poruke ispred murala sa njegovim portretom u Brikstonu, londonskom predgrađu u kome je rođen, kao… »

Partizan odbio ponudu od 2.7 miliona evra?

Sportske.net 11.01.2016
Jedan transfer iz Humske je već na pragu realizacije, hoće li ih biti još? Kako smo već objavili jutros , Ivan Šaponjić je otputovao u Lisabon na potpisivanje ugovora sa Benfikom, a Partizan bi od tog transfera trebalo da inkasira 1.5 miliona evra. … »

Migranti Imali Tačna Uputstva: Iza nasilja nad ženama u Kelnu stoji Islamska država?

Kurir 11.01.2016
Analitičari i diplomatski zvaničnici u Evropskoj uniji smatraju da će po imigracionu politiku EU biti poražavajuće ako se ispostave tačnim naznake nemačkih vlasti i obaveštajnih izvora u Evropi da je nasilje izbeglica nad ženama za Novu godinu u… »

Švedska policija: Trebalo je da objavimo informaciju o seksualnim napadima

Novi magazin 11.01.2016
Nakon optužbi da su prikrivali seksualne napade, koji su se dogodili na muzičkom festvalu "Mi smo STHLM", u avgustu prošle godine, policijski zvaničnici navode da je možda ipak bilo bolje da su obavestili javnost o tim događajima. "Verovatno je… »

Imena hrvatskih ministara do kraja sedmice

Novi magazin 11.01.2016
Lider Mosta Božo Petrov izjavio je danas da bi imena budućih ministara hrvatske vlade trebalo da budu poznata najkasnije do kraja sedmice. "Verujem da imena kandidata mogu da budu usaglašena u narednih dan-dva, a najkasnije do kraja sedmice", rekao je… »

Saudijac pušten iz Gvantanama posle 14 godina

Politika 11.01.2016
MAJAMI - Saudijac Muhamed Abd Al-Rahman Al-Šamrani iz zatvora u Gvantanamu, gde je bio 14 godina pošto su ga američke vlasti označile kao borca trerorističek organizacije Al Kaida, poslat je u svoju domovinu, prenosi Beta-AP. Al-Šamrani je bio… »

NBA Top 10 lista postaje Lebronova lista, najbolja akcija tek na mestu broj šest /VIDEO/

Blic sport 11.01.2016
Zvanično, najbolji potez minule noći izveo je Lebron Džejms, u pobedi Klivlenda nad Filadelfijom (85:95). Zobacz na Youtube Džejms je u jednom trenutku istrčao "kontru" i zakucao iza glave, što je proglašeno za naj-potez u NBA Top 10 listi, na… »

Potraga za putnicima metroa bez pantalona

Dnevnik 11.01.2016
MOSKVA: Policija traga za putnicima koji se u donjem vešu voze moskovskim metroom kao deo performansa "Vožnja metroom bez pantalona".Radi se o akciji koja se sprovodi širom sveta, prenosi Tass. Adminstracija moskovskog metroplitena izdala je… »

"Demokratija u Poljskoj je bolja nego što izgleda"

B92 11.01.2016
Varšava -- Ministar spoljnih poslova Poljske Vitold Vaščikovski izjavio je da je demokratija pod novom desničarskom vladom bolja nego što deluje spolja. Osim toga, Vaščikovski je pozvao nemačke političare da posete Poljsku i u to se uvere. … »

Urošević odbio zahtev za sednicu Skupštine po hitnom postupku

Ritam grada Kg 11.01.2016
Odborničke grupe „Zajedno za Šumadiju“ i „Demokratska stranka“ uputile su danas predsedniku Skupštine grada Kragujevca, Milanu Uroševiću, zahtev za sazivanje sednice gradskog parlamenta po hitnom postupku na kojoj bi se razmatrao predlog… »