Arhiva vesti 11.01.2016

Krasnići: Popis stanovništva na severu Kosova 2016.

Novi magazin 11.01.2016
Popis stanovništva i poljoprivrede u četiri opštine na severu Kosova biće sproveden ove godine, najavio je danas direktor Agencije za statistiku Kosova Isa Krasnići. On je rekao da će popis u Severnoj Mitrovici, Zvečanu, Zubinom Potoku i… »

Nema pomoći cenama nafte

Kamatica 11.01.2016
Cene nafte su danas dodatno pale u trgovanju u Aziji zbog nesmanjene bojazni investitora u pogledu ekonomskog usporavanja Kine i prezasićenosti ponude, ali analitičari misle da bi sukob između proizvođačkih divova, Saudijske Arabije i Irana, mogao… »

U avionu "Er Fransa" pronađeno telo muškarca

RTV 11.01.2016
PARIZ - U avionu "Er Fransa", u delu gde su smešteni točkovi, danas je na pariskom aerodromu pronađeno telo muškarca, saopštila je policija. Kako je prenela agencija AFP, avion je u Pariz doleteo iz Brazila. Telo je otkriveno tokom redovne provere… »

Deca na KiM dobila paketiće iz Republike Srpske

B92 11.01.2016
Kosovska Mitrovica -- Predsednik Odbora za pomoć Srbima sa KiM iz RS, Milorad Arlov, podelio je paketiće deci na odeljenjima pedijatrije i hirurgije bolnice u Kosovskoj Mitrovici. Oko 1.100 novogodišnjih paketića, koji će do srpske Nove Godine biti… »

Beogradska AIK banka dala ponudu za kupovinu 13,88 odsto akcija Gorenjske banke

Beta 11.01.2016
Beogradska AIK banka danas je saopštila da je dala ponudu za kupovinu 13,88 odsto akcija Gorenjske banke u Kranju. Poziv za dokapitalizaciju Gorenjske banke objavljen je 4. decembra 2015. godine. AIK banka ima nameru da kupovinom akcija Gorenjske banke… »

EMS: Ugovor dobio najbolji ponuđač

RTV 11.01.2016
BEOGRAD - Javno preduzeće Elektromreža Srbije saopštila je danas da nisu tačni medijski navodi da je ta kompanija "dodelila posao" gradnje dalekovoda Pančevo - granica sa Rumunijom, vredan 24,7 miliona evra, preduzeću Energotehnika Južna Bačka… »

TP-Link predstavio svoje prve budžetske Android telefone: Neffos C5L, C5 i C5 Max

Benchmark 11.01.2016
Share Twitt g+1 Pinit Kompanija TP-Link nam donosi potpuno novi brend smartfona, pod nazivom Neffos, kojim se kompanija predstavlja na mobilnom tržištu. Prva tri uređaja iz TP-Link linije telefona su Neffos C5L, Neffos C5 i Neffos C5 Max. Sva tri… »

Sve teže posledice vršnjačkog nasilja

RTS 11.01.2016
Novo vršnjačko nasilje, ponovo sa najtežom posledicom. U Vršcu je ubijen 15-godišnji dečak, a drugi je teško ranjen i to od dve godine starijeg maloletnika. Povređeni dečak se oporavlja i u stabilnom je stanju, dok je 17-godišnjaku određen… »

Radonjić: Olimpija se plasirala u drugi krug Evrokupa, što govori o kvalitetu tima

Večernje novosti 10.01.2016
Želimo da pobedimo, kako bi ekipa nastavila da se kreće ka svom punom potencijalu. Ambicija je da iz utakmice u utakmicu pokazujemo sve što je potrebno za ispunjenje primarnog cilja, kaže Radonjić. PREKID niza od tri poraza u Evroligi i ABA ligi… »

Vodič za mudžahedine u Evropi: Negovane brade, "zapadnjačke" kolonjske vode i krst oko vrata

Vesti online 11.01.2016
Militanti koji se bore na strani tzv. Islamske države izdali su zastrašujući priručnik za potencijalne militante koji žive na Zapadu, piše Independent. Priručnik na engleskom jeziku ima 58 strana i može se pronaći na internetu, a u njemu se… »